Αντισυνταγματικό Τερατούργημα του Μαξίμου το ακαταδίωκτο της Επιτροπής λοιμωξιολόγων.

0
468

Μετά τους τραπεζίτες, θεσμοθετείται και η ασυλία της Επιτροπής λοιμωξιολόγων. Με μία τεράστια όμως διαφορά.

Ότι στην συγκεκριμένη το τροπολογία που εισήχθη νύχτα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και αφορά το Ακαταδίωκτο των Επιστημόνων που απαρτίζουν την επιτροπή, υπάρχει και μία εξωφρενική προσθήκη:

«Αυτή που απαγορεύει από την Ελληνική Δικαιοσύνη να καλέσει τους Επιστήμονες ακόμα και ως μάρτυρες σε ενδεχόμενη δικαστική διερεύνηση»!!!

Αυτό όπως καταλαβαίνουμε είναι ο ορισμός της Αντισυνταγματικότητας. Διότι συνιστά ευθεία παρεμπόδιση στο έργο της δικαιοσύνης. Και εάν οι πρόνοιες περί ασυλίας καταρρίπτουν την αρχή της ισονομίας που είναι βασική αρχή του Δημοκρατικού Καθεστώτος, η παρεμπόδιση της Δικαιοσύνης να καλέσει έναν οποιονδήποτε πολίτη ως μάρτυρα, είναι αντισυνταγματική και απαράδεκτη.

Εννοείται πως το συγκεκριμένο εφεύρημα δεν είναι έργο του Κώστα Τσιάρα, Υπουργού Δικαιοσύνης. Αλλά είναι άλλο ένα πόνημα του Επιτελικού κράτους το οποίο εκπορεύεται απευθείας από το μέγαρο Μαξίμου.

Εάν μάλιστα αναλογιστούμε ότι από την διαρροή των πρακτικών της επιτροπής λοιμωξιολόγων, όπως αυτά δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα Δημοκρατία προκύπτει η συνεχής εμπλοκή με το έργο της επιτροπής δύο κορυφαίων Υπουργών-Συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα πως αυτό το τερατούργημα είναι έργο του μεγάρου Μαξίμου.

Μιλάμε φυσικά για τον Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Άκη Σκέρτσο. Εξέθεσαν λοιπόν ανεπανόρθωτα την Επιτροπή, προκειμένου να διαφυλάξουν την Κυβέρνηση.

Βέβαια πως ο κύριος καθηγητής και ο έτερος νομικός ανέχθηκαν αυτό το τερατούργημα να κατατεθεί με την απόλυτη σύμφωνη γνώμη τους, δείχνει πραγματικά είτε την επιστημονική τους ανεπάρκεια είτε τον δόλο με τον οποίο λειτουργούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here