Απάτη μεγατόνων καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ.

0
210

Σοβαρότατη η καταγγελία των εργαζομένων του ΔΟΛ, η οποία μάλιστα απεστάλη με εξώδικο στην εταιρεία που υποτίθεται ότι εκτέλεσε τον διαγωνισμό βάσει της δικαστικής εντολής!

Παρά το ότι ο δικαστής για να επιτρέψει την εκποίηση του οργανισμού είχε διατάξει να πληρώνονται κανονικά οι εργαζόμενοι και οι εφημερίδες να συνεχίσουν να λειτουργούν, σύμφωνα με τις καταγγελίες των εργαζομένων, αυτό καταστρατηγήθηκε βάναυσα!!

Αναμένεται παρέμβαση της δικαιοσύνης, αφού ήδη είναι σκάνδαλο το ότι 250 εκατομμύρια χρεών δεν έγιναν απαιτητά με την προοπτική της διασφάλισης των θέσεων εργασίας και της μισθοδοσίας.

Παραθέτουμε αυτούσια την είδηση:

Κατέβηκαν στις 09/08/17 οι ιστοσελίδες του «Βήματος» και των «Νέων» (ώρα 17.11′). Η πρωτοβουλία αυτή δεν ανήκει στο νέο ιδιοκτήτη Βαγγέλη Μαρινάκη και έγινε μια ημέρα πριν την υπογραφή της συμφωνητικού μεταβίβασης των σημάτων του ΔΟΛ από τους ειδικούς εκκαθαριστές.

Το μήνυμα που αναφέρεται στην οθόνη και των δύο ιστοσελίδων είναι το εξής: «Σας ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση. Η σελίδα που ζητήσατε να δείτε δεν υπάρχει (πια). Τι άλλο μπορείτε να κάνετε; Μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα». Αντιθέτως, το portal του ΔΟΛ, www.in.gr είναι σε λειτουργία. 

Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» έστειλαν εξώδικο στην «GRANT THORTON ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» και στην δικηγορική εταιρεία με την επωνυμία «ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», διότι – παρά την απόφαση του Δικαστηρίου να παραμείνει ο ΔΟΛ ανοιχτός και να πληρώνονται οι εργαζόμενοι, τους τελευταίους δυο μήνες δεν καταβλήθηκε η μισθοδοσία τους.

Υ.Γ. Τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με καταγγελίες των εργαζομένων του ΔΟΛ, συντελείται σκάνδαλο δεκαπλάσιο από το αντίστοιχο του σκανδάλου Κοσκωτά. Σκάνδαλο με ξέπλυμα 240 εκ. ευρώ, από τραπεζίτες, ελεγκτική εταιρεία και ευθεία εμπλοκή Μητσοτάκη. 

Υ.Γ.1. Αναστέλλεται η κυκλοφορία των «Νέων» και του «Βήματος» για μερικές μέρες: Εντολή έξωσης του προσωπικού.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here