Απίστευτα Αισχρό κείμενο Πρετεντέρη: Τσίπρας-Τσακαλώτος-Βαρουφάκης=Ερντογάν!..του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ.

0
444

Ανοίξαμε εφημερίδες την Δευτέρα. Την Παρασκευή δολοφόνησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ, το Σάββατο ο Πρωθυπουργός υποσχέθηκε γρήγορες έρευνες, την Κυριακή έγινε η κηδεία του.

Την Δευτέρα ο εικονιζόμενος μπουρνοζουριασμένος Ιωάννης-Βαπτιστής (έτσι είναι το πλήρες όνομά του) έγραψε άρθρο.

Το θέμα του είναι η συμπεριφορά του Ερντογάν πέρυσι (συγνώμη πριν απο αρκετές μέρες) προς την Ούρσουλα Φον ΝτερΛάϊεν, της Κομισιόν.

Και γράφει μέσες-άκρες ότι Τσίπρας, Βαρουφάκης, Τσακαλώτος και Ερντογάν είναι το ίδιο.

Ιδού επι λέξει τι γράφει:

«…Οι σύγχρονοι Ευρωπαίοι Πολιτικοί έχουν διδαχθεί ένα πράγμα:Να μην συγκρούονται.Οταν λοιπόν έχεις μάθει να υπομένεις τα αλαμπουρνέζικα του Τσίπρα, του Βαρουφάκη ή του Τσακαλώτου πως θα τσακωθείς μετά με τον Ερντογάν, που όσο’νάναι τους ρίχνει και μερικά κεφάλια;»

Θα μπορούσαμε να θέσουμε το ερώτημα: Πόσο πιο αισχρά μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς την ηγεσία ενός Πολιτικού Κόμματος στην Ελλάδα του 2021;

Το ερώτημα τίθεται ακόμα πιο έντονα καθώς το Σάββατο το πρωί ο γνωστός για την αφοσίωσή του σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δικηγόρος της Μαρέβας Μητσοτάκη αισθάνθηκε ότι πρέπει να βγει στην κρατική τηλεόραση (φωτογραφία πάνω) και να αποκαλέσει την σημερινή Ελλάδα «Κολομβία», δηλαδή χώρα, όπου κυβερνά το οργανωμένο έγκλημα με δολοφονίες δημοσιογράφων κλπ

Στην Ευρώπη μόνο σε Μάλτα και Σλοβακία δολοφονήθηκαν δημοσιογράφοι και αποδείχθηκε ότι είχαν βάλει το χέρι τους οι Κυβερνήσεις, ενοχλημένες από τις έρευνες, όπως και αν αυτές γίνονταν. Και έπεσαν.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here