Απίστευτοι Ισχυρισμοί της Κωνσταντίνας Καρατζιώτη για τον 53χρονο Ηλία Μίχο μπροστά στην κάμερα: «Και Πολιτικοί εμπλέκονται»!

0
212

Εξέδιδε το ανήλικο κορίτσι σε «Επώνυμους πελάτες, ηθοποιούς, καλλιτέχνες και Πολιτικούς».

Τι δήλωσε η Πρόεδρος των Εκδιδομένων Γυναικών: Για ένα τρίμηνο έφερνε τη 12χρονη και έχει στικάκι όπου εμπλέκονται ηθοποιοί, καλλιτέχνες και Πολιτικοί. Έφερνε κι άλλα παιδιά…

Η ανακρίτρια είπε: Αφήστε το τηλέφωνο σας και θα σας καλέσουμε!…

Προκαλεί πάντως εντύπωση ότι η συγκεκριμένη γυναίκα που ομολογεί ότι το κοριτσάκι το βίαζαν στο χώρο της, δεν συνελήφθη! Αντίθετα, σύμφωνα με όσα η ίδια λέει, θα την πάρουν τηλέφωνο για να καταθέσει το στικάκι με τους «επώνυμους» βιαστές, όπως υποστηρίζει!

Η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, η νέα πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδας συνέχισε…….

Η κ. Καρατζιώτη καταγγέλλει ότι ο 53χρονος Ηλίας Μίχος εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι στον οίκο ανοχής που η ίδια διατηρεί στο Γκάζι. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ίδια, ο 53χρονος εξέδιδε το κορίτσι σε «επώνυμους πελάτες, ηθοποιούς, καλλιτέχνες και πολιτικούς».

«Γεια σας. Είμαι η πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδος, η καινούρια. Ήρθα να καταθέσω σήμερα γι’ αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Δεν με δέχθηκε βέβαια γιατί θα δεχθεί τα δυο άτομα αυτά» είπε και πρόσθεσε:

«Ερχόταν στον χώρο μου, εκεί που έχω τον οίκο ανοχής στο Γκάζι, να μην πούμε οδό. Και έφερνε και το ανήλικο κορίτσι…Το έφερνε να πάει με πελάτες-και επώνυμους πελάτες».

Η ίδια υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος έφερνε στον χώρο και άλλα παιδιά, ενώ κανένας δεν προχώρησε σε καταγγελία γιατί φοβόταν:

«Δεν το ήξερα εγώ, δεν ήμουν εκεί, ήταν η υπηρεσία εκεί. Αυτό γινόταν επί δύο μήνες, πριν από τρεις μήνες. Κανείς δεν έκανε καταγγελία, γιατί φοβόταν. Είχε φέρει κι άλλα παιδιά, και κάτι τσιγγανάκια και κάτι από τον Κολωνό» είπε και σημείωσε: «Χθες που είδα τη φωτογραφία του, τον αναγνώρισα και γι’ αυτό ήρθα μόνη μου, χωρίς να με καλέσει κάποιος».

Μάλιστα η ίδια υποστηρίζει ότι στα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχει μέσα στο στικάκι, φαίνεται καθαρά ο Ηλίας Μίχος και το παιδί μέσα στο σαλόνι:

«Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα. Θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει μέσα τον κατηγορούμενο και έχει και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα κάρτα. Όχι, δεν το έχω καταθέσει στο ΑΤ. Το πήρα χθες το βράδυ και ήρθα σήμερα να καταθέσω. Η ανακρίτρια μου είπε αφήστε το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσω»…ανέφερε.

Πρόκειται για μια «Καταγγελία-Βόμβα» η οποία αν αποδειχτεί αληθινή, θα προκαλέσει σεισμό μεγατόνων στην Πολιτική Σκηνή και όχι μόνο…

Υ.Γ. Οργή στο πανελλήνιο με τον ισχυρισμό των κατηγορούμενων ότι δεν…βίασαν το παιδί!

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των δύο παιδοβιαστών στην Ανακρίτρια, το μεσημέρι της Τετάρτης, με τον 53χρονο Ηλία Μίχο και τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη να ομολογούν ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη από τον Κολωνό.

Την ίδια ώρα, φρίκη προκαλεί ο κυνισμός των δύο κατηγορούμενων, οι οποίοι αρνήθηκαν ότι βίασαν την ανήλικη!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη, ομολογώντας με αυτό τον τρόπο την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου.

Σχετικά με τις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται, όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία, ο κατηγορούμενος τήρησε το δικαίωμα στη σιωπή και δεν απάντησε στις ερωτήσεις της ανακρίτριας.

Παράλληλα, ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης ομολόγησε ότι συνευρέθηκε με το παιδί περισσότερες από μια φορές, έναντι αμοιβής. Μάλιστα ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι έδινε τα χρήματα στο κοριτσάκι και όχι στον 53χρονο.

Σε δηλώσεις της η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, κ. Ασπασία Ταραχοπούλου ανέφερε ότι η ανήλικη θα δώσει αύριο στις αρχές συμπληρωματική κατάθεση.

Σύμφωνα με την ίδια, εκτιμάται ότι και άλλα παιδιά έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τον 53χρονο.

Παράλληλα, χαρακτήρισε βάσιμες τις καταγγελίες της  Κωνσταντίνας  Καρατζιώτη που βρέθηκε στη ΓΑΔΑ υποστηρίζοντας ότι έχει στην κατοχή της στικάκι με τον 53χρονο να εκδίδει το κοριτσάκι σε οίκο ανοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here