Απίστευτο σκετς υπέρ της Ελλάδας στο γερμανικό κανάλι ZDF!

0
226

Ένα απίστευτο σκετς, υπέρ της Ελλάδας παρουσιάστηκε σε εκπομπή της κρατικής γερμανικής τηλεόρασης και συγκεκριμένα του ZDF.

Τα γερμανικά ΜΜΕ, μας έχουν συνηθίσει σε υποστήριξη της σκληρή πολιτικής της καγκελαρίας, ιδιαίτερα απέναντι στην Ελλάδα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γερμανικές εφημερίδες αναφέρονται με απαξιωτικούς όρους στους Έλληνες λόγω του υπέρογκου χρέους της χώρας, αλλά και των αντιδράσεων που υπήρξαν στο παρελθόν για τις προτεινόμενες από τους εταίρους μεταρρυθμίσεις.

Ο Αργύρης Σφουντούρης που διασώθηκε από την σφαγή του Δίστομου!

Ο Αργύρης Σφουντούρης που διασώθηκε από την σφαγή του Διστόμου!Η σατιρική εκπομπή «Die Anstalt» έκανε τη διαφορά και με ένα καταπληκτικό σκετσάκι, αποφάσισε να στηλιτεύσει τόσο την συμπεριφορά των Ευρωπαίων εταίρων απέναντι στην Ελλάδα, όσο και το ζήτημα της στάσης της Γερμανίας για τις πολεμικές αποζημιώσεις και επανορθώσεις και την αποπληρωμή του αναγκαστικού κατοχικού δανείου. 

Αξίζει να διαθέσετε 15 λεπτά από τον χρόνο σας και να δείτε την εκπομπή που προβλήθηκε στο γερμανικό κανάλι ZDF.

Ξεκινά ανάλαφρα και χιουμοριστικά, έστω με πικρό χιούμορ, αλλά βαραίνει ιδιαίτερα, συναισθηματικά, όταν θίγεται ενώπιον του γερμανικού κοινού μεταξύ πολλών και το ζήτημα της σφαγής του Διστόμου από τον ίδιο τον Αργύρη Σφουντούρη, διασωθέντα του εγκλήματος, παιδί 4 ετών τότε, που έχασε 30 συγγενείς!!

Ένα σκετσάκι κόλαφος για την σκληρή και απάνθρωπη πολιτική της Γερμανίας έναντι της Ελλάδας.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτούς τους Γερμανούς που το οραματίστηκαν, το οργάνωσαν και το παρουσίασαν.

Απολαύστε το καταπληκτικό βίντεο:

{videobox}_QimxVuicZU{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here