ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ από Ρωσία-Όσα ΔΕΝ δείχνουν τα κατευθυνόμενα Ελληνικά Κανάλια!

0
160

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ από Ρωσία-Όσα ΔΕΝ δείχνουν τα κατευθυνόμενα Ελληνικά Κανάλια!

Στα Διεθνιστικά Μέσα Ενημέρωσης, πρέπει να παρουσιάζεται πως η Ρωσία τα έχει βρει σκούρα, προκειμένου οι άμαχοι να μην φεύγουν και να μπαίνουν ασπίδα εμπρός στους ΝΕΟΝΑΖΙ του Κιέβου…

Οι Ρώσοι κατακτούν σπιθαμή προς σπιθαμή τους στρατηγικούς τους στόχους στην Ουκρανία. Ετοιμάζονται να καταλάβουν πλήρως την Μαριούπολη, ώστε να γίνουν απόλυτοι κυρίαρχοι της Αζοφικής Θάλασσας!

Ακολουθεί η Οδησσός και ο Βορράς, όπου ήδη βρίσκονται μια ανάσα πριν πάρουν το Χάρκοβο και έπειτα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κίεβο!

Νέο βίντεο, από τα χωριά που εγκατέλειψαν οι Ουκρανοί δείχνει κατεστραμμένα άρματα μάχης, εγκαταλελειμμένα αντιαρματικά Javelins Αμερικανικής κατασκευής στον αυτοκινητόδρομο, καθώς και μια σειρά από φυλάκια που χρησιμοποιούνται από τις δυνάμεις που υποχωρούν. Από el.gr

Σε ορισμένες περιοχές ο Ρωσικός Στρατός μπόρεσε τώρα να παραδώσει φαγητό και νερό στους κατοίκους.

Δείτε την Μελιτούπολη, στην οποία επιστρέφει ξανά η ζωή!

Χθες είδατε τις σοκαριστικές σκηνές καταστροφής πάνω από το Κίεβο κατέγραψε drone του Ρωσικού καναλιού Russia Today!

Οι Ρώσοι μεθοδικά καταλαμβάνουν την Ουκρανία και σφίγγουν την τανάλια πάνω από το Κίεβο και τις άλλες Ουκρανικές πόλεις, προκειμένου να τελειώσουν την υπόθεση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Συντρίμμια και κατεστραμμένα κτίρια, καθώς βομβαρδίζονται βασικές δομές στρατιωτικού και πολιτικού χαρακτήρα.

Δείτε:

Από την άλλη έχουμε Ρεσιτάλ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΗΣ υστερίας!

Στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ Τηλεόραση έρχεται η σειρά που έκανε πρόεδρο τον ΝΕΟΝΑΖΙ Ζελένσκι! Προπαγάνδα 1ης κλάσεως! Σε μία (ακόμη) προσπάθεια ευαισθητοποίησης της φίλο-Ρωσικής Ελληνικής κοινής γνώμης στα θέμα της Ουκρανίας, θα προβάλλεται στο εξής η περιβόητη τηλεοπτική σειρά που έκανε διάσημο τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Πιο συγκεκριμένα, από την Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου στις 21:00, και κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει, αποκλειστικά για την Ελληνική τηλεόραση, την πολυσυζητημένη κωμική/σατιρική σειρά του 2015 «Υπηρέτης του Λαού» ή «Servant Of The People», την οποία υπογράφει, ως δημιουργός και πρωταγωνιστής, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Η συγκυρία φυσικά δεν είναι τυχαία! Την ώρα που εξελίσσεται η Ρωσική επίθεση στην Ουκρανία και με κάθε τρόπο Ελληνική Ηγεσία και ΜΜΕ προσπαθούν με κάθε τρόπο να δείξουν το μίσος τους κατά του Πούτιν, ήρθε η σειρά της ψυχαγωγικής τηλεόρασης να περάσει το μήνυμα του «προσιτού»-«κωμικού» χαρακτήρα.

Κι όλα αυτά για τον Πολιτικό ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ της Δύσης που άφησε τα Τάγματα Νεοναζιστών να αλωνίζουν στην Ουκρανία και να σφάζουν Ρώσους. Πάνω από 13.000 άμαχοι πολίτες στην Ανατολική Ουκρανία σφαγιάστηκαν επί προεδρίας του.

Αλλά οι έγκριτοι Δημοσιογράφοι μας, περί αλλού τυρβάζουν!!

Είναι αυτό που εξηγώ στο βίντεο με τίτλο “Ποιες είναι οι δυο ατζέντες που “τρέχουν” το παιχνίδι στην Παγκόσμια σκακιέρα“…αλλά και να διαβάσετε την απομαγνητοφώνηση του στο άρθρο “Ποιες είναι οι δυο ατζέντες που βιώνουμε στην εποχή μας. Πως παίζεται το παιχνίδι“

Υ.Γ. Θέλουν να διχάσουν τους λαούς Ελλάδας και Ρωσίας-Δεν θα τα καταφέρουν….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here