ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Δίνουν στους λαθρομετανάστες ή πρόσφυγες στην Τουρκία φυλλάδια «Καλώς ήλθες στην Ελλάδα»!

0
263

Πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες, που συνωστίζονται στα παράλια της Τουρκίας για να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, εφοδιάζονται με ένα φυλλάδιο – αυτό που δημοσιεύουμε – το οποίο έχει τίτλο «Welcome To Greece» (Καλώς ήλθες στην Ελλάδα) και στο εξώφυλλο δείχνει ένα μετανάστη μόλις έχει…..αράξει σε μια παραλία να κοιτά την ανατολή του ήλιου!!

Στο εσωτερικό του φυλλαδίου υπάρχει ενημέρωση, όπως και φράσεις στα ελληνικά με εξήγηση στα αγγλικά, ώστε οι πρόσφυγες – λαθρομετανάστες να μπορούν να πουν δυο λέξεις αλλά και να έχουν ένα μπούσουλα πώς θα κινηθούν.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον να διερευνήσουν οι Ελληνικές Αρχές και Υπηρεσίες είναι ότι αυτό το φυλλάδιο – το επισημαίνουμε – μοιράζεται στην Τουρκία!

Δηλαδή, μοιράζεται στο έδαφος της Τουρκίας στους λαθρομετανάστες με την ανοχή εάν όχι συνεργασία – προφανώς – και των «κυκλωμάτων» διακινητών – δουλεμπόρων!

Στην «ενημέρωση» και «υποδοχή – πρόσκληση» των λαθρομεταναστών έχει δημιουργηθεί και ένα site, που διαφημίζεται και στο εξώφυλλο του φυλλαδίου. Μπορείτε να το δείτε πατώντας ΕΔΩ…. 

Μάλιστα, όλα τα φυλλάδια υπάρχουν και σε μορφή pdf….ΕΔΩ…..

Το φυλλάδιο κυκλοφορεί επίσης και στα αραβικά:

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here