ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Η Τουρκία προσπαθεί να στείλει πρόσφυγες με κορωναϊό στα Ελληνικά νησιά.

0
471

Το σχέδιο της Τουρκίας έχει μπει σε εφαρμογή τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες από στρατιωτικές πηγές, καθώς έχουν εξακριβωθεί συγκεντρώσεις μεταναστών στα Δυτικά Παράλια Μ. Ασίας, ασθενείς με COVID-19, οι οποίοι μεταφέρθηκαν από camps του εσωτερικού της Τουρκίας με λεωφορεία , πολλοί από αυτούς ήταν στο ΠΑΖΑΡ ΚΟΥΛΕ.

Η Τουρκία επιχειρεί μία νέα άνευ προηγουμένου προκλητική ενέργεια προωθώντας στα παράλια της Μικράς Ασίας μετανάστες με κορωναϊό με στόχο αυτοί να περάσουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Η Τουρκία, όπως είναι πρόδηλο, θα επιχειρήσει να μεταφέρει σε Ελλάδα και Ευρώπη εν μέσω πανδημίας μετανάστες με οργανωμένο σχέδιο.

Και σ’ αυτή την περίπτωση δε η στρατό-χωροφυλακή και η τουρκική αστυνομία παίζουν τον ίδιο «βρώμικο» ρόλο που έπαιζαν και στον Έβρο. Κατευθύνουν δηλαδή και οδηγούν τους μετανάστες, ακολουθώντας πιστά τις εντολές του υπουργού εσωτερικών Σουλεϊμάν Σόιλου.

Άλλωστε μόλις προ ημερών ο τούρκος υπουργός εσωτερικών είχε προαναγγείλει το νέο προκλητικό τουρκικό σχέδιο. Είχε πει ότι «η Τουρκία βρήκε τον τρόπο να μειώνει τα κρούσματα στο έδαφος της…τα στέλνει αλλού».

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και από επικοινωνίες στο διαδίκτυο, οι μετανάστες καθοδηγούνται να αγοράσουν βάρκες και να περάσουν στην Ελλάδα.

Πηγές του Ελληνικού «Πενταγώνου» τονίζουν ότι η προκλητική υπέρ-πτήση το απόγευμα στη Λέσβο – αλλά και λίγο αργότερα στον Έβρο – είναι πολύ πιθανόν να οφείλεται στο γεγονός ότι και πάλι αποκαλύφθηκαν οι ενέργειες της Άγκυρας και «πιάστηκε για ακόμη μία φορά με τη γίδα στην πλάτη».

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

Υ.Γ. Σε RED ALERT-Ύψιστο Βαθμό Ετοιμότητας η Ελλάδα: Προ των πυλών του δεύτερου γύρου της ασύμμετρης απειλής από την Τουρκία με μετανάστες φορείς του Covid-19.

Επείγον σήμα σε όλους τους σχηματισμούς γι’ αύξηση των μέτρων φρούρησης των συνόρων – Στο πόδι Ένοπλες Δυνάμεις Λιμενικό και ΕΛ.ΑΣ στα νησιά – Πληροφορίες στις ΕΔ για μετανάστες με Κορωνοϊό Προετοιμασίες σαν του Έβρου φαίνεται ότι ζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις το τελευταίο 24ωρο στα νησιά κυρίως του Βορειοανατολικού Αιγαίου αλλά και νοτιότερα καθώς οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι η Τουρκία ετοιμάζει την Mεγάλη Aπόβαση…

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

Υ.Γ.1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! Η Τουρκία μαζί με τους λαθρομετενάστες ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ και τα κονταίνει για να τους βάλουμε μέσα…!!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here