ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Αστροπελέκι Τσίπρα: «Όλοι μετράμε νεκρούς και ο Μητσοτάκης ψήφους».

0
451

Απίστευτο αστροπελέκι εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ύστερα από τα μέτρα παρωδία για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, που εξήγγειλε η κυβέρνηση την Τρίτη.

«Όλοι μετράμε νεκρούς και ο Μητσοτάκης ψήφους. Αν δεν μπορεί να αναλάβει το πολιτικό κόστος για δύσκολες αποφάσεις, επαναφέρω την πρότασή μου» είναι η ισχυρή βολή που εκτόξευσε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Του καταλογίζει την πλήρη ευθύνη για την εκατόμβη των νεκρών και τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  καταθέτει σήμερα τροπολογία για rapid test για την είσοδο στις εκκλησίες.

Πιο συγκεκριμένα σε on camera δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε με έμφαση ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη-Πλεύρη-Γεωργιάδη είναι πλέον φανερό ότι ούτε μπορεί, αλλά ούτε και θέλει να διαχειριστεί την πανδημία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα».

Και πρόσθεσε ότι «η χώρα οδηγείται σε νέα εκατόμβη νεκρών. Και η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον κ. Μητσοτάκη»…σημειώνει.

«Αν δεν μπορεί να αναλάβει το πολιτικό κόστος για δύσκολες αποφάσεις, επαναφέρω την πρότασή μου: να ορίσουμε μια ολιγομελή επιτροπή από υψηλού κύρους επιστήμονες να μας υποδείξουν τα ενδεδειγμένα μέτρα και να τα αποδεχθούμε όλοι»…υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Προσθέτει δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καταθέτει σήμερα «τροπολογία για την επέκταση του μέτρου που αφορά την επίδειξη τεστ για την είσοδο ανεμβολίαστων πολιτών και στους χώρους θρησκευτικής λατρείας».

Τέλος, στρέφοντας ξανά τα βέλη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καταλήγει: «Την ώρα που όλοι μετράμε κρούσματα και νεκρούς, είναι αδιανόητο αυτός να μετράει ψήφους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here