ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι εφημερίδες του Μητσοτάκη εξαφανίζουν την συνέντευξη του για να κρύψουν την παραδοχή του ότι «δεν έχει κανένα πρόβλημα να δοθεί το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς».

0
530

«Μύδρους» κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος στο «διαζύγιο» του Πάνου Καμμένου από τη συγκυβέρνηση με τον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς το ως «στημένη θεατρική παράσταση», είπε ότι δεν πιστεύει τους λόγους που προέβαλαν οι ΑΝΕΛ για τον χωρισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για μια «στημένη υπόθεση, ένα συνεννοημένο διαζύγιο, λέγοντας ότι «οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εξακολουθούν να υπάρχουν, απλώς συγχωνεύθηκαν».

Σχολιάζοντας τη στάση βουλευτών των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού, οι οποίοι δήλωσαν ή εμφανίζονται έτοιμοι να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, ο Πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «Τσίπρας και Καμμένος είναι σε απόλυτη συνεννόηση για όσα συνέβησαν, δεν υπάρχει μια νέα αρχή αλλά μια λύση για να βολευτούν και οι δύο, ώστε ο κ. Καμμένος να μην ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά να μείνει στη Βουλή ως αρχηγός κόμματος», σημειώνοντας ότι «δανείζει βουλευτές του στον κ. Τσίπρα για να κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης στην Βουλή».

Υ.Γ. Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε όλους τους βουλευτές που σκέπτονται να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης να αναλογιστούν τι θα σημάνει αυτό, καθώς θα οδηγήσει στην έγκριση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μέχρι χθες διατυμπάνιζαν την συνέντευξη του μεγάλου ηγέτη στον ΑΝΤ1 και το Νίκο Χατζηνικολάου. Σήμερα, την εξαφάνισαν! Μόνο στην ακόμα επιλεκτικές φράσεις και φυσικά έκρυψαν την μεγάλη ομολογία.

Ο κύριος Μητσοτάκης δεν έχει κανένα πρόβλημα να δοθεί το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς.

Το παραδέχτηκε χθες ευθέως στον αριστοτέχνη Νίκο Χατζηνικολάου, που έκανε μία από τις μεγαλύτερες δημοσιογραφικές επιτυχίες της καριέρας του.

Υ.Γ.1. Τραβάνε τα μαλλιά τους που άφησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει συνέντευξη.

Υ.Γ.2. Η αποκαλυπτική συνέντευξη  του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL με τη Μάρα Ζαχαρέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here