ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πικραμμένος και Στουρνάρας γνωρίζουν τους προστατευόμενους μάρτυρες και μάλιστα έχουν στη διάθεσή τους απόρρητα στοιχεία!

0
160

Μία απίστευτη διαρροή από την εφημερίδα του Μαρινάκη, προφανώς για να απειληθούν οι μάρτυρες.

Ειδικά η αναφορά Στουρνάρα ότι έχει στοιχεία για τον προστατευόμενο μάρτυρα και μάλιστα στοιχεία που αφορούν υποθέσεις φοροδιαφυγής τις οποίες δήθεν εμπλέκεται, αυτό από μόνο του αποτελεί παράπτωμα! 

Είναι δυνατόν ο κεντρικός τραπεζίτης να χρησιμοποιεί την θέση του για να λαμβάνει απόρρητες πληροφορίες για προσωπικό του όφελος;

Όσο για το υπόλοιπο παραμύθι για τον πολιτειακό παράγοντα και τα δήθεν νυχτερινά ραντεβού, αυτά να τα πουλήσετε πουθενά αλλού. 

Για την ακρίβεια, θα έχετε άφθονο χρόνο να αναπτύσσετε τέτοια διηγήματα μεταξύ σας στο αμέσως επόμενο διάστημα, Αν και καλό θα ήταν να ετοιμάσετε την υπερασπιστική σας γραμμή που θα πρέπει να περιλαμβάνει και μία συγνώμη για την χώρα η οποία σας έκανε πλούσιους και εσείς την ρημάξατε. 

Ειδικά εσείς κύριε πικραμένη με τις αποφάσεις σας υπέρ των εθνικών εργολάβων και κατά του Δημοσίου. Διατελέσατε και πρωθυπουργός τρομάρα σας.

Σας έπαιζαν οι μπάντες τον εθνικό ύμνο και εσείς σιγοψιθυρίζατε τον ύμνο του Μπόμπολα.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here