ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σαμποτάζ από συστημικό τραπεζίτη του «σημιτιστάν» σε κλειστή σύναξη με Γκάμπριελ! Τι του είπε για τη χώρα και πάγωσαν όλοι…!!

0
243

Μια αποκάλυψη που έβαλε ήδη φωτιά σε πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία , έκανε το απόγευμα στην εκπομπή Αίθουσα Σύνταξης ο Σωτήρης Καψώχας.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος, αναφέρθηκε σε μυστική σύναξη, που οργανώθηκε στο περιθώριο της επίσκεψης του Γερμανού ΥπΕξ Ζίγκμαρ Γκάμπριελ στην Αθήνα, το απόγευμα της Πέμπτης 23/03/2017, από την Γερμανική Πρεσβεία (κατά πάσα πιθανότητα) σε γνωστό ξενοδοχείο, σε στενό κύκλο και στην οποία είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν μόνον κορυφαία στελέχη των τεσσάρων συστημικών τραπεζών και δυο-τρεις επιλεγμένοι γνωστοί φιλομνημονιακοί δημοσιογράφοι.

Στην σύναξη συμμετείχε όλο το «σημιτιστάν» της τραπεζικής ελίτ στην Ελλάδα, αλλά όχι ο Διοικητής της ΤτΕ και πρωτοπαλίκαρο του σημιτικού συστήματος, Γιάννης Στουρνάρας, προφανέστατα για να προστατευθεί, από όσα θα γίνονταν γνωστό, ότι διαμείφθηκαν!

Σύμφωνα λοιπόν, με τον Σωτήρη Καψώχα, ένας από τους 4 «συστημικούς» του τραπεζικού χώρου, γνωστός για την ανοιχτή γραμμή που διατηρεί με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εξέπληξε ακόμα και τους συνδαιτυμόνες του όταν πήρε τον λόγο και απευθυνόμενος στον Γερμανό ΥπΟικ ούτε λίγο, ούτε πολύ του είπε: «Μην ασχολείστε πλέον με την Ελλάδα, αφήστε το, δεν αξίζει τον κόπο. Είναι τελειωμένη ιστορία…»!! 

Ακόμα και ο Γερμανός αξιωματούχος έμεινε έκπληκτος, καθώς δεν περίμενε μια τόσο απροκάλυπτα εθνικό-μειοδοτική τοποθέτηση από ένα τόσο κορυφαίο θεσμικό παράγοντα, σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την έκβαση των διαπραγματεύσεων, και ενώ ακόμα και ο ίδιος αλλά και το σύνολο των Ευρωπαίων εύχονται για την ευτυχή της κατάληξη, αναγνωρίζοντας την τεράστια πρόοδο του ελληνικού λαού….

Δεν διαφεύγει της προσοχής των πολιτικών αναλυτών, πάντως ότι η βόμβα αυτή από τον εκπρόσωπο του «σημιτιστάν» στον τραπεζικό χώρο, έρχεται σε μια περίοδο που ο πρώην Πρωθυπουργός (για πολλούς αποτελεί διαχρονικά τον πιο έγκυρο εκφραστή της γραμμής του Βερολίνου, στην Ελλάδα) επανεμφανίζεται στοχευόμενα αλλά δυναμικά στο προσκήνιο.

Πριν από λίγες ημέρες σε ρόλο «σοφού» στους Δελφούς και το βράδυ στο επίσημο κανάλι της Ενιαίας Αντιπολίτευσης, τον ΣΚΑΙ και τις Ιστορίες του Αλ. Παπαχελά.

Με δεδομένο μάλιστα ότι την γραμμή στο κανάλι αυτό, σύμφωνα με όλους τους πολιτικούς αναλυτές, τη δίνει η Πειραιώς, φαίνεται ότι πλέον η ενσωμάτωση του συστήματος Σημίτη στη ΝΔ του Μητσοτακέικου, είναι γεγονός…..και με τις ευλογίες κύκλων του Βερολίνου !!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here