Απλήρωτα και τα άλματα 6μηνου των αλεξιπτωτιστών! Προέχουν τα «άλματα» του Σάκη Ρουβά.

0
281

Βροχή τα μηνύματα στο «Militaire.gr»  μετά από τη δημοσίευση του άρθρου για τους απλήρωτους στρατιωτικούς. Ένα από αυτά αναφέρεται στους αλεξιπτωτιστές.

Γράφει:

«Στο σημερινό άρθρο σας σχετικά με τους απλήρωτους στρατιωτικούς, θέλω να συμπληρώσω προς ενημέρωσή σας, πως δεν θα καταβληθούν ούτε τα ποσά για συντήρηση αλεξιπτωτιστών για όσους έκαναν τα απαραίτητα άλματα εξαμήνου.

Όταν λοιπόν η ηγεσία ανακοινώνει εξοπλιστικά προγράμματα εκατομμυρίων ευρώ θα πρέπει να σκεφτεί και τους στρατιωτικούς».

Την ώρα που συζητάμε για τα 215.000 ευρώ που θα πάρει ο κ. Ρουβάς και η ομάδα του για τα «άλματα» επί σκηνής στην αλλαγή του χρόνου στο Δήμο Αθηναίων, τα άλματα των αλεξιπτωτιστών μας φαίνεται ότι περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

Λαϊκισμός θα πουν κάποιοι που τον έχουν κάνει «καραμέλα» κάθε φορά που στριμώχνονται.

Υ.Γ. Αν ο Δήμος Αθηναίων ήθελε να κάνει σωστή σύγκριση δεν θα έπρεπε να την κάνει με άλλες…δημοτικές συναυλίες αλλά με…κανονικές συναυλίες.

Αν ο Σάκης Ρουβάς έκανε μόνος του συναυλία, με την εταιρία παραγωγής του εννοώ, συναυλία δίωρη και όχι 17λεπτη, πόσο θα κόστιζε; Η απάντηση είναι πως θα κόστιζε το 1/5 ή και το 1/6 ή και το 1/7 αυτής του Δήμου Αθηναίων. Ίσως και λιγότερο. Ξέρουμε πολύ καλά πώς στήνεται μία συναυλία στον Λυκαβηττό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here