Αποκάλυψη Νέου Σκανδάλου: Η Βουλευτής Άννα Ευθυμίου της ΝΔ έχει κερδοφόρες συναλλαγές με το Δημόσιο!

0
170

Η Άννα Ευθυμίου φέρεται να είναι η Βουλευτής της ΝΔ που έκανε «χρυσές» δουλειές με το Δημόσιο, σύμφωνα, με ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, στην οποία επισυνάπτει και τα σχετικά έγγραφα.

Από προχθές κυκλοφορούσε η είδηση πως μετά την παραίτηση του Θ. Χειμάρα θα προέκυπτε νέο σκάνδαλο στους κόλπους της ΚΟ της ΝΔ.

«Η βουλευτής Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου παραβίαζε (αν και δικηγόρος) κι ΑΥΤΗ το Σύνταγμα, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ. Συνολικό ποσό είσπραξης: 106.672€»...γράφει ο κ. Πολάκης.

Σημειώνεται ότι υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ των Bουλευτών και του Δημοσίου, με αποτέλεσμα οι Aιρετοί να μην μπορούν να συνεργάζονται με κρατικούς φορείς. Κάτι που, όπως δείχνουν τα έγγραφα που ανάρτησε ο κ. Πολάκης, η Άννα Ευθυμίου δεν τήρησε.

Η Ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook συνεχίζει:

«ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ…Από Σφακια (φωτο 1) η ανάρτηση αυτή…γιατί ο Τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ειναι ΠΑΝΤΟΥ!!

Όπως έγραψα και στην περίπτωση Χειμάρα, η “κανονικότητα” των βουλευτών της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ είναι το διαρκές πλιάτσικο του δημοσίου χρήματος. Απ’ όπου μπορούν, όπως μπορούν και όσο μπορούν….

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου παραβίαζε (αν και δικηγόρος) και ΑΥΤΗ το Σύνταγμα, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ. Συνολικό ποσό είσπραξης: 106.672€ (φωτό 3-19)

“Αβλεψία” και εδώ των Συνεργατών;

Ή και αυτή δεν γνώριζε το Σύνταγμα και της διέφυγε ότι κονόμησε πάνω από 100.000€ από παράνομη παροχή υπηρεσιών;

Βουλευτής της ΝΔ που εκλέγεται στην βόρεια Ελλάδα και μάλιστα εκ των εκλεκτών της Oικογένειας Μητσοτάκης, φέρεται να είναι το άτομο το οποίο «Έδωσε Στεγνά» την «γαλάζια» συνάδελφο του για χρηματοδότηση δικής της Eταιρείας από το Δημόσιο, όπως ακριβώς δηλαδή έκανε και ο Θ. Χειμάρας!

Η κατάσταση στην βόρεια Ελλάδα έχει γίνει πολύ δυσάρεστη για τη ΝΔ με την κατάρρευση των ποσοστών της με αποτέλεσμα πάρα πολλοί εκ των νυν βουλευτών να μην έχουν πιθανότητα επανεκλογής, οπότε για τις λίγες θέσεις που απομένουν γίνεται πραγματική «σφαγή».

Γι’ αυτό το λόγο έχει ξεκινήσει ο «κανιβαλισμός» και ο ένας ψάχνει τα «άπλυτα» του άλλου. Με λίγα λόγια «survival of the fittest» όπως θα έλεγε και ο Δαρβίνος.

Φυσικά στον ΣΥΡΙΖΑ άλλο που δεν ήθελαν και άρπαξαν την ευκαιρία να διατηρήσουν την πολιτική ατζέντα σε ένα αρνητικό επίπεδο για τη ΝΔ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το Facebook συνεχίζει να εμποδίζει να φαίνονται οι αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here