Αποκάλυψη των WIKILEAKS για χρηματισμό της Κλίντον από τους τούρκους στην σκοτεινή περίοδο του σχεδίου Ανάν!!

0
458

Η αποκάλυψη των WIKILEAKS για χρηματισμό της Κλίντον και άλλων στελεχών των δημοκρατικών από τους τούρκους λομπίστες, ρίχνει φως στην σκοτεινή περίοδο του σχεδίου Ανάν που λυσσαλέα προσπαθούσαν να προωθήσουν η οικογένεια Κλίντον και το ελληνικό πολιτικό προσωπικό που ήλεγχε.

Από τον Παπανδρέου και την Μπακογιάννη ως τον…..Αναστασιάδη. Που σήμερα μάλιστα είναι πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας και φαίνεται πως βιάζεται υπερβολικά, μαζί με την Κλίντον, για να «λύσουν» το κυπριακό.

Επειδή λοιπόν η αποκάλυψη αυτή ρίχνει φως και στις αποκαλύψεις του Μιχάλη Ιγνατίου για τα μαύρα δολάρια που διακινήθηκαν για να προωθηθεί το σχέδιο Ανάν, οι διαπραγματεύσεις που προκάλεσε σήμερα η πλευρά Κλίντον σε συνεργασία με τον Αναστασιάδη πρέπει να σταματήσουν άμεσα.

Καμιά λύση με την σφραγίδα της Κλίντον δεν πρέπει να υπάρξει, διότι πλέον εγείρονται σοβαρά ζητήματα εντιμότητας και αξιοπιστίας. Όταν παίρνεις λεφτά από τους τούρκους, πώς να πιστέψει κανείς ότι δεν υπηρετείς τα συμφέροντα τους.

Οι όποιες διαπραγματεύσεις λοιπόν, πρέπει άμεσα να διακοπούν και να συνεχιστούν με την παρουσία του νέου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump.

Όποιος δεν φαίνεται να έχει καμία υποχρέωση ή υπόγεια συναλλαγή με τους εισβολείς γενοκτόνους. Κάθε άλλη κίνηση θα είναι εθνικά αμφίβολη.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here