ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Πώς γεννιούνται οι νέες Ασθένειες και οι Πανδημίες;

0
397

Δεν είμαι βεβαίως ειδικός αλλά θεωρώ, ότι αυτό το βίντεο περιέχει πολλές σημαντικές πληροφορίες και σε μερικά σημεία είναι σχεδόν προφητικό!…Και αξίζει να διαθέσει κανείς χρόνο, για να το παρακολουθήσει (είναι απόσπασμα μιας μεγαλύτερης διάλεξης από το έτος 2008!…).

Ως μερική περίπτωση του περιεχομένου της βιντεο-ομιλίας αυτής μπορεί να θεωρηθεί η πολυσυζητημένη κακή συνήθεια των Κινέζων, να πουλούν στους πάγκους των λαϊκών αγορών τους άγρια ζώα (π.χ. παγκολίνους, μυγαλές κλπ.) ως φαγώσιμα και επίσης να τρώνε ένα σωρό απίθανα «εξωτικά» εδέσματα (όπως π.χ. ακρίδες, γρύλους, νυχτερίδες  κλπ.).

Έχω προσωπική εμπειρία από επίσκεψή μου σε Κινέζικη λαϊκή αγορά το έτος 2016 και διαθέτω και σχετικό βίντεο. Αυτό το γεγονός εξηγεί αβίαστα, γιατί τόσες ασθένειες προέρχονται από την Κίνα….

Μεγάλη πηγή των ασθενειών είναι δηλαδή η «διαστροφή»  της διατροφικής αλυσίδας!… Κάτι παρόμοιο συμβαίνει ήδη σε μικρότερη κλίμακα και στην Αφρική….(π.χ. ασθένειες AIDS, Zika, Ebola κλπ.).

Η θεωρία της μετάστασης-μεταπήδησης των μικροβίων και των ιών εμφανίζεται ως εύλογη και πιθανή. Και φαίνεται, ότι στο μέλλον το αγωνιώδες ερώτημα και ο εφιάλτης μας θα είναι, μήπως κάποιος παθογόνος μικρό-οργανισμός μεταλλαχθεί και μεταναστεύσει σε άλλο είδος του ζωικού βασιλείου….

Αντιθέτως εγώ δεν ασπάζομαι τις γνωστές συνωμοσιολογικές θεωρίες, που λένε ότι η καινούργια ασθένεια παρήχθη από βιολογικά εργαστήρια είτε της Κίνας, είτε των ΗΠΑ, όπως υποστηρίζουν κάποιοι.

Και μερικοί μάλιστα φανατικοί συνωμοσιο-λάγνοι (πολύ λίγοι ευτυχώς) και από τις δυο υπερδυνάμεις υιοθετούν τις θεωρίες αυτές και αλληλοκατηγορούνται μεταξύ τους…

Ως αντίβαρο υπάρχει αντιθέτως μια σοβαρή μελέτη ομάδας ειδικών, οι οποίοι μελετώντας ενδελεχώς το DNA του κορωνοϊού αποφάνθηκαν, ότι αυτός ΔΕΝ είναι προϊόν κάποιου ανθρώπινου εργαστηρίου!…

Και εξ άλλου όλοι γνωρίζουμε, ότι υπήρξαν σοβαρές επιδημίες και πανδημίες πολλούς αιώνες, πριν να δημιουργηθούν τα βιολογικά εργαστήρια…

Υπάρχει όμως και ένα ιστορικό προηγούμενο, που αντιτίθεται στην άποψη, ότι ο ιός είναι εργαστηριακό προϊόν.

Στον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο οι εμπόλεμοι έκαναν ευρεία χρήση δηλητηριωδών χημικών αερίων και παρά το γεγονός, ότι χρησιμοποιήθηκαν ευρέως ειδικές αντί-ασφυξιογόνες μάσκες, τα θύματα ήταν αμέτρητα!…

Στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο παρόλο που και οι δυο αντίπαλοι συνασπισμοί διέθεταν τόσο χημικά όσο και βιολογικά όπλα, αυτά δεν χρησιμοποιήθηκαν σχεδόν καθόλου, επειδή όλοι φοβούνταν τα αντίποινα του εχθρού….Και όπως λέει η παροιμία: «Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη…»

Ακόμη και τον οικονομικό πόλεμο «Operation Bernhard», που είχαν σχεδιάσει οι Ναζί, έχοντας μάλιστα εκτυπώσει πολλά εκατομμύρια πλαστές Βρετανικές λίρες με σκοπό, να τις ρίξουν σαν προκηρύξεις από τα αεροπλάνα τους πάνω από την Μ. Βρετανία (με προσδοκώμενο αποτέλεσμα, να απορρυθμίσουν την οικονομία της) τελικά για τον ίδιο φόβο των αντιποίνων δεν τον πραγματοποίησαν….

Και για να διανθίσουμε το τόσο σοβαρό θέμα του ιού με κάτι πιο εύθυμο:

Αν οι Κινέζοι επινόησαν τον ιό, όπως θρυλείται, με σκοπό να σκοτώσουν τη μισή Ανθρωπότητα, τότε πού θα πουλούσαν πλέον τα πάμπολλα προϊόντα που παράγουν;

Δείτε το εξαιρετικό βίντεο σχετικά με την «Πρόβλεψη του 2008 για Πανδημία από τον δρα Γκρέγκερ»:

Πηγή: Αναγνώστης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here