ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Με εντολή Μαξίμου από τους ακραίους δόθηκε εντολή για το όργιο Καταστολής και Αστυνομικής βίας.

0
411

Το κόμμα του Φιλελευθερισμού της Ελλάδας είναι πλέον και επίσημα η Σοβαρή Χρυσή Αυγή.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν αυτός που νομιμοποίησε το ΚΚΕ, αλλά και κέρδιζε και εκλογές με ποσοστά που οι σοβαρή Χρυσή Αυγή δεν μπορεί καν να διανοηθεί.

Σήμερα η Νέα Δημοκρατία μετέτρεψε μια ήσυχη και ασφαλή πορεία, η οποία είχε τον λιγότερο κόσμο από όλες μέχρι σήμερα και την έκανε ημέρα ντροπής και ανέβασε τα ποσοστά του ΚΚΕ, και έσπασε και το αντί-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο.

Υ.Γ. ΠΑΜΕ: Όργιο καταστολής, χάρη στην ψυχραιμία των διαδηλωτών δε θρηνήσαμε θύματα.

H Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει:

«Το σημερινό όργιο καταστολής απέναντι σε μια συγκέντρωση που τηρούσε στο μέγιστο βαθμό όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Η κυβέρνηση και η αστυνομία απάντησαν με χημικά, αύρες, με αναίτιες και απρόκλητες επιθέσεις, με προπηλακισμούς βουλευτών του ΚΚΕ, με στοχοποίηση συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, προχώρησαν σε δεκάδες προσαγωγές και βίαιους τραυματισμούς διαδηλωτών».

Στελέχη και μέλη του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ πραγματοποιούν πορεία για την 47η επέτειο του Πολυτεχνείου προς την αμερικανική Πρεσβεία, Αθήνα, Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020. Ολοκληρώθηκε η πορεία του ΚΚΕ προς την αμερικανική Πρεσβεία, με την ευκαιρία της 47ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Στην πορεία, στην οποία τηρήθηκαν τα μέτρα και οι αποστάσεις από τους διαδηλωτές, συμμετείχε και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Νωρίτερα, ο κ. Κουτσούμπας κατέθεσε στεφάνι στο κτίριο του πρώην ΕΑΤ – ΕΣΑ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

«Χάρη στην ψυχραιμία των διαδηλωτών δε θρηνήσαμε θύματα. Με ιδιαίτερο μένος στοχοποιούσαν συνδικαλιστές, ορμούσαν αδιακρίτως για να απομονώσουν νεολαίους και παιδιά που προσπαθούσαν να ξεφύγουν.

Οι πρώτοι που δέχτηκαν την απρόκλητη επίθεση ήταν οι φυλακισθέντες-εξορισθέντες 1967-74. Οι νέες κατασταλτικές δυνάμεις με τα μηχανάκια, με τα χρυσαυγήτικα σύμβολα πάνω στα κράνη τους, λειτουργούσαν σαν αγέλες μέσα στο πλήθος. Στόχος ήταν να υπάρξουν θύματα»…επισημαίνει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταλήγοντας:

«Να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι οι προσαχθέντες! Αν κάποιος πρέπει να συλληφθεί άμεσα, είναι ο υπουργός Δημόσιας τάξης!».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υ.Γ.1. Χάος στην Αθήνα: 6.000 αστυνομικοί κυνηγούν 200 άτομα.

Κλασική εικόνα για την Αθήνα που η Κυβέρνηση υποτίθεται είχε πάρει όλα τα μέτρα για να μην τις δούμε σήμερα. Ο Χρυσοχοϊδης που επιστράτευσε 6.000 άφησε να δημιουργηθεί ξανά χάος στην Αθήνα.

Οι διαδηλωτές δεν είναι πάνω από 200 άτομα και η αστυνομία αν ήθελε μπορούσε να τους ελέγξει καθώς σε κάθε ένα διαδηλωτή αντιστοιχουν θεωρητικά τουλάχιστον 30 αστυνομικοί.

Από, ότι φαίνεται οι σχεδιασμοί του Χρυσοχοΐδη είναι βαράτε στο ψαχνό, τριάντα εναντίον ενός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here