ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ – Ο Γιούνκερ ΚΑΡΦΩΣΕ τον Σημίτη στον Παπαχελά: «Η Ελλάδα μπήκε στο Ευρώ με πλαστά στοιχεία του Κώστα Σημίτη».

0
490

Μεγάλη…επιτυχία του Αλέξη Παπαχελά η συνέντευξη με τον Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.

Και κορυφαία είδηση ότι το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι μπήκε στο Ευρώ με πλαστά στοιχεία επί Κώστα Σημίτη! Αυτό που ήταν γνωστό εδώ και 12 χρόνια, πλέον επικυρώνεται από τα πιο υπεύθυνα χείλη.

Αλέξης Παπαχελάς: Πιστεύετε ότι ήταν λάθος και της Κομισιόν τότε που δεν υπήρχε αυστηρή επίβλεψη;

Ζαν Κλόντ Γιούνκερ: Δεν ήταν μόνο λάθος της Κομισιόν. Έφταιγε το Συμβούλιο των Υπουργών. Τότε ήταν η Κομισιόν του Μπαρόζο το 1998-99, η Κομισιόν ζήτησε την έγκριση των Υπουργών Οικονομικών να ελέγξουν τα στατιστικά στοιχεία των χωρών -μελών μέσω της EUROSTAT. Και δυστυχώς ήμουν μεταξύ αυτών που είπαν: «Όχι, όχι. Η Κομισιόν έχει αρκετές εξουσίες. Αφήστε τις χώρες-μέλη να ελέγξουν μόνες τα στοιχεία τους».

Αυτό ήταν τεράστιο λάθος. Αν είχε η Κομισιόν το δικαίωμα να ελέγξει τα στοιχεία, και το ιστορικό των στοιχείων, δεν θα ήταν δυνατό για την Ελλάδα να μπει στην Ευρωζώνη με λάθος βάση. Δεν ήταν λάθος της «αναθεματισμένης» Κομισιόν, δεν ήταν δικό μου. Ήταν λάθος του Συμβουλίου και εγώ ήμουν μέλος του.

Πόσοι άραγε θα αναπαράγουν αυτή την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here