ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: ΠΩΣ ο Κυριάκος Μητσοτάκης Εκμαύλισε την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με 32.000.000 ευρώ!…της Εμμανουέλλα Τσουδερού-Δημοκρατία.

0
254

H Κοινοπραξία Εταιρειών θα χρηματοδοτηθεί με 32.000.000€ από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. ή Enterprise Greece για την κατασκευή μονάδας παραγωγής και εργαστηρίων στην Κόρινθο.

Αναβλήθηκε το δείπνο του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Ως Διαπλοκή με Ελληνική σφραγίδα, αλλά Ευρωπαϊκές διαστάσεις,  μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση της Κυβέρνησης να χρηματοδοτήσει από τον κρατικό κορβανά με 32.000.000 ευρώ, την κοινοπραξία εταιρειών Theracell Laboratories IKE, στην οποία συμμετέχουν η Ελληνική Theracell Α.Ε. και η εισηγμένη στο Nasdaq, Orgenesis Inc.

Κι αυτό γιατί στην Orgenesis Inc είναι στέλεχος ο Χάικε φον ντερ Λάιεν, σύζυγος της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Αξίζει μάλιστα να επισημανθεί πως η συγκεκριμένη εταιρεία στελεχώθηκε από πρώην εργαζομένους της Pfizer, ενώ και οι βασικοί μέτοχοί της είναι οι ίδιοι με αυτούς του φαρμακευτικού κολοσσού που θησαύρισε από τα γνωστά εμβόλια για τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, ο Χάικε φον ντερ Λάιεν είναι Medical Director στην εταιρεία Orgenesis, η οποία ασχολείται με κυτταρικές και γονιδιακές θεραπείες, ενώ ο αντιπρόεδρος της ίδιας εταιρείας, Βίνστεντ Βαντάμ, αποτελεί δυνατό όνομα στο φαρμακευτικό λόμπι, με οκταετή προϋπηρεσία και στην Pfizer, μεταξύ άλλων.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here