ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Ιδού ποιοι θησαύρισαν με τα CDs.

0
433

Όσοι αποκαλύπταμε πως η Ελλάδα οδηγήθηκε στο μνημόνιο με στοχευόμενες ενέργειες προκειμένου κάποιοι να θησαυρίσουν ποντάροντας στην χρεοκοπία, στα περιβόητα CDS, βαφτιστήκαμε συνωμοσιολόγοι.

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έρχονται στο φως από τον Μανώλη Κοττάκη και την Λούκα Κατσέλη, αποδεικνύουν ότι είχαμε για ακόμα μια φορά απόλυτο δίκιο.

Και επιτέλους κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν. Όπως επίσης ο κύριος Βενιζέλος με το περιβόητο selective default και το PSI θα πρέπει να μας πει εάν γνώριζε…

Οι «γύπες» και το Ευρώ…του Μανώλη Κοττάκη στην εφημερίδα ΕΣΤΙΑ.

Το αμερικανικό fund που αντικατέστησε τους ορκωτούς εκτιμητές και ξεσκέπασε τη δεινή οικονομική κατάσταση της εταιρείας Folli Follie και τώρα της επίσης ελληνικών συμφερόντων εταιρεία Akazoo (την καταγγέλλει ότι εξαπάτησε τους Αμερικανούς επενδυτές εισαχθείσα στον Nasdaq) δεν είναι τυχαίο. Ιθύνων νους του είναι ο Κάιλ Μπας.

Ένας Αμερικανός κερδοσκόπος με την καλή, ή την κακή έννοια του όρου. Αν θέλετε να μάθετε μερικά πράγματα γι’ αυτόν, μπορείτε να διαβάσετε το νέο βιβλίο της πρώην Υπουργού Λούκας Κατσέλη «Δίνες Ευθύνες» (εκδόσεις Πατάκη).

Σε αυτό η Λούκα πέραν των συγκλονιστικών αποκαλύψεων που κάνει για την ωμή παρέμβαση του τότε Mega Channel εναντίον της ως υπουργού και υπέρ των τραπεζών, πέραν των αποκαλύψεων για το πως η χαμηλότερη τιμολόγηση των φαρμάκων της Novartis κατά τη θητεία της στο Υπουργείο Ανάπτυξης, οδήγησε στην καρατόμηση τόσο της ίδιας, όσο και της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, πέραν ενός συγκλονιστικού επεισοδίου που περιγράφει με πρωταγωνιστή τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος κτυπά με ένταση το χέρι του στο γραφείο του Παπανδρέου για να περάσει μια ρύθμιση της τρόικα, πέραν όλων αυτών και πολλών άλλων προχωρεί σε δύο αποκαλύψεις αλληλένδετες μεταξύ τους.

Η πρώτη: Περιγράφει ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε το καλοκαίρι του 2007 από ένα εξωτικό νησί του Ειρηνικού όπου έκαναν μαζί τις διακοπές τους ο Τζωρτζ Σόρος, ο Νουριέλ Ρουμπινί και ο Έλλην κουμπάρος του Σόρος.

Σύμφωνα με την Κατσέλη διερευνούσαν πόσο μεγάλο όγκο ελληνικών ομολόγων δια-κρατούσαν οι τράπεζες στην Ευρωζώνη. Και τούτο διότι οι «γύπες», από το 2007 παρακαλώ, έψαχναν να βρουν τον πλέον αδύναμο κρίκο της Ευρωζώνης για να χτυπήσουν το Ευρώ. Θεωρούσαν ότι ήταν η Ελλάς. Η Κατσέλη τους είπε τότε ότι είναι μικρός ο αριθμός των ελληνικών ομολόγων και απέσυραν το ενδιαφέρον τους.

Ο δεύτερος που έψαξε εις βάθος τα οικονομικά της Ελλάδος ήταν ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που ξεσκόνισε τα οικονομικά της Folli Follie και της Akazoo. Ο J. Kyle Bass!…

Αυτός σύμφωνα με την πρώην Υπουργό πείστηκε να ποντάρει στη χρεωκοπία της Ελλάδας όταν διάβασε πόσες φορές αθέτησε υποχρεώσεις της και δεν πλήρωσε τους πιστωτές της η χώρα μας τα τελευταία 200 χρόνια. Ήταν πολλές. Αγόρασε κατόπιν τούτου μεγάλες ποσότητες CDS σε εξευτελιστικές τιμές και όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος κήρυξε selective default κέρδισε ένα αστρονομικό ποσό. Δεν το αποκαλύπτει ούτε σήμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here