ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μια άλλη….«παροιμιώδης» συνεργασία του υποψήφιου Δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη με την Μαρία Αναγνωστοπούλου!

0
1462

Όταν δημοσιεύθηκε η παρακάτω συνεργασία:

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στην Δημοτική μας Παράταξη την Δικηγόρο κ. Μαρία Αναγνωστοπούλου, η οποία θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα της Κηφισιάς.

Είναι απόφοιτη της Βαρβάκειου Σχολής και του τμήματος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας.

Η κ. Μαρία Αναγνωστοπούλου είναι μόνιμος κάτοικος Κηφισιάς και δραστηριοποιείται στην πόλη της καρδιάς μας κοινωνικά και αυτό-διοικητικά» δήλωσε ο υπ. Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης.

Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κηφισιάς κ. Μαρία Αναγνωστοπούλου δήλωσε:

Ως ενεργός πολίτης είμαι σίγουρη, πως μέσω της ενασχόλησης με τα κοινά και της άδολης προσφοράς, θα καταφέρουμε όλοι μαζί να επιτύχουμε τις αλλαγές εκείνες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας, να δώσουν ώθηση στον δήμο μας και προοπτική για τις επόμενες γενιές, με έργα και όχι με λόγια.

Με αδιαπραγμάτευτες αρχές μου τη διαφάνεια, την αλήθεια και το αίσθημα καθήκοντος για τα κοινά, θα πορευτώ για την επόμενη ημέρα στο Δήμο Κηφισιάς.

ΗΡΘΑΝ στην επιφάνεια οι πληροφορίες μας, σχετικά με την διαχρονική «αντισυμβατική» χρήση, από τον  κ. Ιωάννη Μπονάκη,  του  κυλικείου Hide Park Cafe στο Πάρκο Παπανδρέου από το 2013, επί Δημαρχίας Χιωτάκη!

Λόγω της μη εμπρόθεσμης καταβολής των μισθωμάτων, για την χρήση του εν λόγω κυλικείου, ο κ. Ιωάννης Μπονάκης, το 2015 υποχρεώθηκε να υπογράψει διακανονισμό αποπληρωμής σε 100 δόσεις του ποσού των 81.000,00 ευρώ με τον Δήμο Κηφισιάς.

Παρά τον διακανονισμό όμως,  μέχρι και σήμερα ο κ. Μπονάκης, σύζυγος της κ. Κατερίνας Αναγνωστοπούλου, συνεχίζει να οφείλει καθυστερημένες δόσεις ύψους 10.809,00 ευρώ!!

Επίσης πληροφορούμεθα, ότι το κυλικείο Hide Park Cafe χρησιμοποιείται ως προεκλογικό κέντρο από την αδελφή της, την  κ. Μαρία Αναγνωστοπούλου!!

ΕΡΩΤΗΣH: ΠΩΣ είναι δυνατόν τα ανωτέρω γεγονότα να συνάδουν με τις αδιαπραγμάτευτες αρχές της υποψηφίας Δημοτικής Συμβούλου κ. Μαρίας Αναγνωστοπούλου;;…που ανήκει στην Δημοτική Παράταξη «+εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας» του Χιωτάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here