ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο αστάθμητος παράγοντας που κομματιάζει το ΠΑΣΟΚ!

0
242

Κάποιες φορές στην πολιτική, απλές συγκυρίες μπορούν να ανατρέψουν μεγάλους σχεδιασμούς.

Ενώ άπαντες λοιπόν πίστευαν ότι η εκλογή Μητσοτάκη θα έφερνε άμεσα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι εις σάρκα μία, ένας αστάθμητος παράγοντας φαίνεται να ανατρέπει το σχέδιο. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον… Κώστα Λαλιώτη!!

Η απόφαση της Φώφης για σκληρή γλώσσα κατά του Γρηγοράκου και του Βενιζέλου που θα φτάσει μέχρι την διαγραφή τους, ενδεχομένως και του Λοβέρδου, μπορεί να μοιάζει με ένστικτο αυτοσυντήρησης. 

Αφού όπως έχουμε αποκαλύψει το σχέδιο των Σαμαροβενιζέλων θέλει κυβέρνηση μαύρου μετώπου με αντιπρόεδρο Βενιζέλο.

Η λέξη «Αποστασία» όμως στην ανακοίνωση της Φώφης, δείχνει τον εμπνευστή του «σκληρού ροκ» που δεν είναι άλλος από τον Λαλιώτη. Ας μην ξεχνάμε την ιστορική κόντρα Λαλιώτη – Μητσοτάκη, γεγονός που δεν θα επέτρεπε ποτέ τέτοια συμπόρευση.

Σε αντίθεση βεβαίως με την κόντρα Σαμαρά – Μητσοτάκη που τα αργύρια (όπως υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης) φαίνεται ότι υπερίσχυσαν των προσωπικών διαφορών. Άλλωστε, αν θέλεις φίλο στην πολιτική, πάρε σκύλο ή στην τελική, μια γεμάτη βαλίτσα…

Υ.Γ. «Ευρωπαϊκό κόμμα» ετοιμάζει ο Βενιζέλος……μαζί με Γρηγοράκο και ενδεχομένως τον Λοβέρδο! Με αυτόν τον τρόπο θα κοιτάξουν να απεμπλακούν από το ΠΑΣΟΚ και να ροκανίσουν όσο περισσότερο γινεται πριν συνασπιστούν με τη ΝΔ του Μητσοτάκη. Αλλιώς θα πήγαιναν στον Κυριάκο μόνο τα κουφάρια τους!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here