Ο Γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης έδωσε το χρίσμα για τον Δήμο Κηφισιάς.

0
359

Σύσκεψη υπό τον «Γαλάζιο» Γραμματέα Παύλο Μαρινάκη πραγματοποιήθηκε στις 22/12/22 στα Kεντρικά γραφεία της ΝΔ.

Το θέμα ήταν «ειδικού χαρακτήρα» και η «αποστολή» συγκεκριμένη.

Αφορούσε την απονομή χρίσματος στο πρόσωπο που θα στηρίξει η Πειραιώς για Δήμαρχο Κηφισιάς.

Ο Γραμματέας Μαρινάκης (που είναι αλήθεια ότι έχει εκπλήξει εαυτούς και αλλήλους) φώναξε τους τρεις ενδιαφερόμενους και τους ζήτησε να γίνουν μια γροθιά.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν τρία πρόσωπα που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Δήμο Κηφισιάς. Ο πρώην Δήμαρχος Νίκος Χιωτάκης, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, και ο Πρόεδρος της Ο.ΣΥ Α.Ε. Βασίλης Ξυπολυτάς.

Δεν χρειάστηκε πολύ χρόνος για να βγει «λευκός καπνός» και να προκύψει συμφωνία στο πρόσωπο του τελευταίου.

Ο Ξυπολυτάς πάει για δήμαρχος με τις ευλογίες της Πειραιώς, η κομματική ιστορία της κυρίας Νάκου και η ρελάνς του Μαξίμου με τον Στυλιανίδη

Μάλιστα, μαθαίνουμε ότι η επιλογή Βασίλη Ξυπολυτά είναι μια επιλογή που απολαμβάνει της στήριξης (προσωπικά) του Προέδρου Κυρίακου Μητσοτάκη.

Πάντως, εκείνο που ήταν σημαντικό από την «μάζωξη» στις 22/12/22, είναι η ταχύτητα του Γραμματέα της ΝΔ, στο να δώσει λύση σε μια δύσκολη Εσωκομματική άσκηση.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:  Σε πρόσφατη φιλοξενία στην εφημερίδα «Κηφισιά», όταν ο κ. Βασίλης Ξυπολυτάς ερωτήθηκε:

«Η Νέα Δημοκρατία θα δώσει επίσημα στήριξη σε υποψήφιο στην Κηφισιά; Θεωρείς ότι κατεβαίνεις ως ανεξάρτητος ή ως υποψήφιός της; Πιστεύεις ότι μπορούν να σε ψηφίσουν ψηφοφόροι άλλων κομμάτων;»

Aπάντησε ως εξής:

«Τα προβλήματα της Aυτοδιοίκησης δεν έχουν πολιτικό χρώμα και δεν πρέπει να έχουν πολιτικό χρώμα. Γι’ αυτό τον λόγο, επιθυμώ όλοι οι πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικής κατεύθυνσης, να μας δώσουν μια ισχυρή πλειοψηφία για να μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα του Δήμου μας.

Προσωπικά έχω πολιτική ταυτότητα, προέρχομαι από τη Νέα Δημοκρατία. Αλλά η ομάδα μας, αποτελείται από ένα μωσαϊκό ανθρώπων με όρεξη για δημιουργία και σκληρή δουλειά, απαλλαγμένο από κομματικά κριτήρια.

Θέλουμε, μέσω του συνδυασμού μας, όλες οι ομάδες του Δήμου μας να εκπροσωπούνται και να βρίσκουν τη φωνή τους. Συνεπώς, ναι, είμαστε μια ομάδα, έξω από κομματικά στεγανά και που αξίζει να στηριχτεί

Αναφορικά τώρα με την Επίσημη Κεντρική στήριξη. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι κάθε Πολιτική στήριξη είναι καλοδεχούμενη, και θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν τελικά δεν είχαμε ΜΟΝΟ την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και άλλων πολιτικών χώρων, χωρίς φοβίες για το καλό του προαστίου μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here