ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο διαδικτυακός «υπόκοσμος» του Κυριάκου Μητσοτάκη!……του Νίκου Τσαγκρή.

0
293

Η γαλάζια «φάρμα με τα τρολ» δηλαδή ή κάτι τέτοιο: «Φάρμα των τρολ» είναι η οργανωμένη δράση πολλών χρηστών «social media», οι οποίοι εργάζονται όλοι μαζί σε μια……

«Φάμπρικα ή μοιράζονται ένα κοινό δίκτυο για να αναρτούν μηνύματα που στοχεύουν στον επηρεασμό της κοινής γνώμης και στη διασπορά παραπληροφόρησης ή την παρεμπόδιση ροής των πληροφοριών»……ορίζει ο Ρόμπερτ Μιούλερ (ειδικός εισαγγελέας, επικεφαλής της επιτροπής έρευνας για τη ρωσική ανάμειξη στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016).

Στην περίπτωσή μας, μια νέα φουρνιά κομματικών στελεχών που, μεταξύ άλλων, εκπαιδεύονται συστηματικά στις τεχνικές της «μετά-αλήθειας» (πολιτική ρητορική-πρακτική που αγνοεί την αλήθεια και βασίζεται σε μια προσωπική, ενίοτε εντελώς πλαστή εκδοχή της πραγματικότητας), των fake news (ψευδείς, συχνά εντυπωσιακές πληροφορίες που διαδίδονται υπό το πρόσχημα της είδησης) ή της «δολοφονίας χαρακτήρων» (τεχνική αποδόμησης προσώπων στη συνείδηση της κοινής γνώμης).

Είναι μια ευγενική χορηγία του «αρχηγού» Κυριάκου στη μιντιακή υπηρεσία παραπληροφόρησης του «μαύρου μετώπου» προφανώς: 

Αυτό το άτυπο τραστ που συνδέει το διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό σύστημα πίσω απ’ τη «μεγάλη συντηρητική παράταξη», με μια σειρά μεγάλης επί-δραστικότητας διαδικτυακών, ραδιοτηλεοπτικών και έντυπων ΜΜΕ. 

Και, διά του υπερβάλλοντος κιτρινισμού, της συκοφαντικής διαστρέβλωσης, της κατασκευής, της εξαγωγής και της επανεισαγωγής fake news, επιχειρεί την ύστατη απόπειρα παλινόρθωσής του…..

Βλέπετε, «η πολιτική σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι μια υπόθεση σωστής μεταφοράς του μηνύματος». Και «έχουμε μπροστά μας μια σκληρή προεκλογική περίοδο»…..

Έτσι δεν είπε ο……«αρχηγός»;

Υ.Γ. Ζητούνται τρολς – Πληροφορίες κ. Μητσοτάκης Οδός Πειραιώς, 6ος Όροφος.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here