ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Καναλάρχες, οι Βαριές καταγγελίες, ο Προκόπης Παυλόπουλος, η λάσπη στον ανεμιστήρα, ο Ρώσος «κατάσκοπος BITCOIN» και η Σακελλαροπούλου που πάει Μέγαρο!…του Γιάννη Ντάσκα.

0
580

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ  είπε το «ναι» στο νέο πρόσωπο που προτείνει ο Κυρ. Μητσοτάκης για το Ανώτατο Αξίωμα της χώρας;

Γιατί το υπερψηφίζει και δεν δήλωσε αποχή η καταψήφιση;

Εν τέλει: Του είναι γνωστό το πρόσωπο αυτό, κάτι σαν την Έλλη Στάη, αλλά σε άλλο χώρο; Βεβαίως του είναι γνωστό και δεν είναι μόνο η επιλογή του από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την ανώτατη θέση του ΣτΕ. Είναι ένα πρόσωπο με παρελθόν στη δημοσιότητα και όχι μόνο στα δικαστικά καθήκοντα…

Ιδού τι είχε δηλώσει ο Νίκος Παππάς για το πρόσωπο αυτό όχι πολύ μακριά, αλλά πολύ κοντά.

Το 2016 με αφορμή το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες: «Η στάση της ΝΔ δε δημιουργεί πλέον κανένα ερωτηματικό. Αναπαράγει οτιδήποτε μπορεί να αμφισβητήσει το διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε.

Ερωτηματικά όμως προκαλούνται από τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η κ. Σακελλαροπούλου η οποία παραιτήθηκε από το ΔΣ της Ένωσης Δικαστών του ΣτΕ καταγγέλλοντας «αρνησιδικία», έχει ζητήσει να εξαιρεθεί από την επίμαχη υπόθεση, επειδή συγγενικό της πρόσωπο είναι δικηγόρος των καναλαρχών.

Η ΝΔ η οποία υιοθέτησε άκριτα τις καταγγελίες αυτές οφείλει να δώσει εξηγήσεις και να σταματήσει την προσπάθεια για δημιουργία εντυπώσεων ώστε να αφεθεί η Δικαιοσύνη να αποφασίσει απερίσπαστη».

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here