ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πόσο ΔΩΡΕΑΝ είναι οι συμβουλές του Πρίγκιπα Καρόλου κύριε Μητσοτάκη;

0
293

Πολλοί θυμούνται την επίσκεψη του Πρίγκιπα Καρόλου πέρυσι κατά την 25η Μαρτίου 2021, για την συγκίνησή του στις κάμερες και τα μπισκότα ζυμωμένα με μελάνι σουπιάς, κρέμα λευκού ταραμά και αυγά ψαριού.

Αποκάλυψη: Πόσο «δωρεάν» είναι οι συμβουλές του Πρίγκιπα Καρόλου κύριε Μητσοτάκη; – netakias

Αλλά κανείς δεν έμαθε για την υπογραφή που πήρε από τον Δήμο Αθηναίων για το project «The Earth Charter»  που τρέχει ο ίδιος για να σώσει τον πλανήτη.

Συγκεκριμένα από το skynews.com διαβάζουμε ότι η Αθήνα, του Κώστα Μπακογιάννη, επίσης της οικογένειας Μητσοτάκη, είναι η πρώτη πόλη που υπέγραψε το σχέδιο του Καρόλου «The Earth Charter», φυσικά με το αζημίωτο για την Βασιλική Οικογένεια και εννοείται σε offshore.

Δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερο. Κι όμως μπορεί!

Διαβάζουμε στον ιστότοπο της πρωτοβουλίας, ότι οι δωρητές μπορούν να στείλουν τις δωρεές τους, σε Τράπεζα, αλλά όχι στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά στην Costa Rica. Και το θέλετε κι ακόμη καλύτερο; Δεχόμαστε και επιταγές, αρκεί να τις στείλετε στο «Rockefeller Philanthropy Advisors, Inc.»

Πόσο θα μας κοστίσουν οι συμβουλές του Πρίγκιπα;

Τα έργα 75 εκατομμυρίων ευρώ θα γίνουν στο Τατόι μέχρι το 2025, δεν τα λες και ΔΩΡΕΑΝ. Οι εργασίες είναι σε εξέλιξη και σε τρία χρόνια το κτήμα θα θυμίζει έναν επίγειο παράδεισο με στόχο την προσέλκυση τουριστών και προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο. Η Άννα Σταματιάδου παρουσιάζει το σχέδιο ανάπλασης.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το Dumfries House και η Εταιρεία διαχείρισης που το εκμεταλλεύεται έχει κατηγορηθεί  για πλήθος σκανδάλων!

Ζούμε μια φαρσοκωμωδία. Δεν εξηγείται αλλιώς. Διότι το συγκεκριμένο Dumfries House, και η εταιρεία διαχείρισης που το εκμεταλλεύεται, έχει κατηγορηθεί για πλήθος σκανδάλων. Για εικονικές δωρεές, για χρήμα από offshore που ξέπλεναν έσοδα από εγκληματικές  δραστηριότητες κλπ!…

Περιπτώσεις που μάλιστα βρίσκονται υπό δικαστική διερεύνηση…

Επί παραδείγματι, Σαουδάραβας επιχειρηματίας που χρηματοδότησε την αποκατάσταση της έπαυλης του Ayrshire στο Dumfries House, φέρεται να τιμήθηκε αφού άσκησε πίεση στον πρώην βοηθό του πρίγκιπα Καρόλου! Ο οποίος φυσικά απομακρύνθηκε….

Αυτό όμως δεν είναι τίποτα μπροστά στα προηγούμενα. Ο πρίγκιπας Κάρολος στράφηκε σε ιδιώτες δωρητές για να συγκεντρώσει χρήματα έπειτα από την οικονομική κρίση του 2008.

Μεταξύ αυτών ήταν ο Ruben Vardanyan, ένας πολύ γνωστός φιλάνθρωπος που διηύθυνε την επενδυτική τράπεζα Troika Dialog. Ένας ανεξάρτητος βραχίονας της συγκεκριμένης τράπεζας όμως, διαχειριζόταν ένα δίκτυο υπεράκτιων εταιρειών που μετέφεραν δισεκατομμύρια από τη Ρωσία.

Μια διεθνής έρευνα, που έγινε από τον Guardian και το BBC, διαπίστωσε ότι το δίκτυο αυτό, γνωστό ως Troika Laundromat, λάμβανε χρήματα από εταιρείες που συνδέονται με μεγάλες απάτες οικονομικής φύσης.

Και εάν για όλα αυτά ο πρίγκιπας Κάρολος μπορούσε να δηλώσει άγνοια, υπάρχει κι άλλη μία έρευνα, που όμως τον αφορά άμεσα. Το Prince’s Foundation ξεκίνησε μια έρευνα δεοντολογίας μετά από ισχυρισμούς ότι άτομα μπορούσαν να πληρώσουν 100.000 λίρες για να εξασφαλίσουν ένα δείπνο με τον πρίγκιπα και μια διανυκτέρευση στο Dumfries House, όπως αποκάλυψε η Sunday Mail.

Φυσικά ο πρίγκιπας ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε πως κάτι τέτοιο συνέβαινε. Προφανώς αυτοί που ξεφύτρωναν δίπλα του στα τραπέζια, δεν του κίνησαν υποψίες για το πως βρέθηκαν στις διπλανές καρέκλες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here