ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στηρίζουν τον Γεωργίου γιατί συγκάλυψε το έγκλημα Σημίτη!

0
246

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ SWAPS ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΙΖΑΣ!

Ο Ιταλός Άσκολι της Eurostat, συγκάλυψε την στατιστική απάτη Σημίτη από το 1999 και σήμερα είναι ο πρώτος υπερασπιστής του Γεωργίου!

Η αποκάλυψη της «Εστίας» δικαιώνει πλήρως τις αποκαλύψεις μας σχετικά με την σκοπιμότητα της αλλοίωσης του ελλείμματος από τον Γεωργίου που δεν ήταν άλλη από την συγκάλυψη του σκανδάλου Σημίτη. 

Από το 2010 ρωτάμε που καταχωρήθηκαν τα στοιχεία για τα swaps του Σημίτη τα οποία έσκαγαν το 2009-2010. Ως τι τα καταχώρησε στο έλλειμμα ο κύριος Γεωργίου; Ουδεμία απάντηση!

Στις 05/08/2017 η «Εστία» επιβεβαιώνε ότι ο ευρωπαίος ελεγκτής της περιόδου Σημίτη, ο Άσκολι, είναι ο βασικός υπερασπιστής του Γεωργίου, αλλά και ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή και τις οδηγίες για το πως θα καλυφθούν τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ swaps του Σημίτη μέσω της διόγκωσης του ελλείμματος. 

Είναι σήμερα ο βασικός υπερασπιστής του Γεωργίου και ο λομπίστας του στην ΕΕ. Ο λόγος, ξεκάθαρος: Εάν ο Γεωργίου ανοίξει το στόμα του, ο Άσκολι και άλλοι θα είναι υπόλογοι για την μεγαλύτερη απάτη που διαπράχθηκε εις βάρος της ΕΕ. 

Απάτη η οποία κατέστρεψε την Ελλάδα και γέμισε τραπεζικούς λογαριασμούς κορυφαίων στελεχών σε Ευρώπη και αλλά και Ελλάδα.

Η κυβέρνηση, οφείλει να δώσει όλα τα στοιχεία για την παράνομη συμφωνία Σημίτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να απαιτήσει την παραδειγματική τιμωρία τον συνεργό του.

Υ.Γ. Ήρωας ο Α. Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ για την ΕΕ: «Πολιτικές παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη-Ξεχάστε την ελάφρυνση χρέους».

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here