ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της Realnews: Ο Πάνος Καμμένος έθαψε τον Ερντογάν μέσα στο ΝΑΤΟ!

0
175

Με τίτλο: «Μυστική αποστολή στις Βρυξέλλες» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει συνάντηση Καμμένου-Στόλτενμπεργκ για το προσφυγικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η Realnews:

-Η κυβέρνηση ζήτησε από τον ΓΓ του ΝΑΤΟ να αναλάβει η Συμμαχία να στέλνει πίσω στην Τουρκία τους πρόσφυγες που θα επιχειρούν να μπουν στην Ελλάδα, εάν καταρρεύσει η συμφωνία με την Ε.Ε..

Επιθετική ενέργεια» εκ μέρους της Άγκυρας θεωρεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας την απελευθέρωση των προσφυγικών ροών που προαναγγέλλει ο Ερντογάν.

Με έναν αριστοτεχνικό ελιγμό ο Έλληνας ΥΕΘΑ αφόπλισε τον Ερντογάν και τις απειλές του για μαζική «αποστολή» προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα. 

Το σχέδιο το οποίο εκπονήθηκε και παραδόθηκε στα χέρια του ΓΓ του ΝΑΤΟ από τον Πάνο Καμμένο με ταξίδι-αστραπή στις Βρυξέλες, ενεργοποιεί τις Νατοϊκές δυνάμεις στο Αιγαίο για την διάσωση προσφύγων και μεταναστών που θα έρχονται από την Τουρκία.

Οι διασωθέντες δεν θα αποβιβάζονται στα Ελληνικά νησιά, αλλά θα επιστρέφουν στην Τουρκία βάσει του διεθνούς δικαίου και τις τουρκικές δεσμεύσεις προς την συμμαχία.

Η Τουρκία δεν θα έχει δικαίωμα άρνησης, εκτός εάν αποχωρήσει οικειοθελώς από την συμμαχία!

Έτσι, ο Καμμένος κήδεψε για δεύτερη φορά τον Ερντογάν μέσα στο ΝΑΤΟ (μετά την κατάργηση των γκρίζων ζωνών του Σημίτη), ξεδοντιάζοντας την απειλή του περί μαζικής αποστολής προσφύγων και μεταναστών πριν ακόμα υλοποιηθεί.

Γι’ αυτό και η οργή των Τούρκων κατά του Έλληνα υπουργού, αμέσως μετά το ταξίδι του στις Βρυξέλες, με τις πανικόβλητες ανακοινώσεις τους…….

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here