ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του μέγα σκανδάλου του C4i που συνδέεται με τις υποκλοπές και το παρακράτος Παπανδρέου-Σημίτη.

0
469

Επιτέλους, η ώρα της δικαιοσύνης……….ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Το σκάνδαλο των υποκλοπών είναι πλέον στην τελική ευθεία διερεύνησης αφού ταχτοποιήθηκαν και οι φυσικοί αυτουργοί. Σε αντίθεση με το σχέδιο Πυθία όπου η δικαιοσύνη συνεχίζει την διερεύνηση της αναμφισβήτητης πλέον υπόθεσης, αλλά και τα απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ όπου η ΠΑΣΟΚική μπόχα ήλθε στην επιφάνεια μετά την ΠΑΣΟΚική αλληλοσφαγή, η υπόθεση των υποκλοπών έχει μπει στην τελική ευθεία, καθώς ούτε η Αμερικάνική πρεσβεία αμφισβητεί πλέον την εμπλοκή στελεχών της.

Η υπόθεση των υποκλοπών λοιπόν δεν είναι μία απλή υπόθεση διακρατικής κατασκοπείας αλλά ένα απίστευτο επιχειρηματικό-πολιτικό σκάνδαλο με την συμμετοχή ονομάτων «υπεράνω υποψίας» από την πολιτική και τον επιχειρηματικό κόσμο με σκοπό την ληστεία του Ελληνικού δημοσίου και μεθοδεύσεις που θα ζήλευαν μαζί η μαφία και οι πλέον βρώμικες μυστικές υπηρεσίες.

Οι Αμερικανοί που καρατόμησαν με πρωτοφανή τρόπο για τα διπλωματικά δεδομένα τον πολιτικό προϊστάμενο των υποκλοπών, Τόμας Μίλερ, παραδέχτηκαν ουσιαστικά την εμπλοκή τους και την χρησιμοποίηση της πρεσβείας για την εξυπηρέτηση άνομων συμφερόντων. Ο τ. πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τόμας Μίλερ είναι πράγματι ο πρωταγωνιστής και βασικό μέλος της συμμορίας των υποκλοπών. Την συμμορία που έστησε το σκάνδαλο C4i.

Διότι ο λόγος που στήθηκε όλο το σχέδιο των υποκλοπών δεν ήταν άλλος από την προώθηση του συστήματος C4i, με πρόσχημα την ασφάλεια των Ολυμπιακών αγώνων! Είναι αδύνατον να οργανωνόταν τέτοιο σχέδιο από μία πρεσβεία χωρίς να το γνωρίζει ο πολιτικός προϊστάμενος της.

Φυσικά ο κύριος Μίλερ όχι μόνον το γνώριζε αλλά ήταν ο βασικός μοχλός εκβιασμού για να υποχρεωθεί η κυβέρνηση Καραμανλή να δεχθεί να υλοποιήσει την σύμβαση του φαύλου Σημίτη, υπό την απειλή της μη έλευσης της Αμερικάνικης Ολυμπιακής ομάδας στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, με δικαιολογία το θέμα της ασφάλειας! Γεγονός που θα τίναζε την διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων στον αέρα…

Ναι, ο κύριος Τόμας Μίλερ εκβίαζε ανοιχτά την κυβέρνηση Καραμανλή προκειμένου να παραλάβει ένα άχρηστο – όπως αποδείχθηκε – σύστημα, υλοποιώντας την σύμβαση Σημίτη. Είναι καιρός πλέον να μιλήσουν οι υπουργοί που δέχθηκαν τις επισκέψεις και τις νουθεσίες Μίλερ και να καταθέσουν στην δικαιοσύνη. Ειδικά τώρα που οι ΗΠΑ τον έχουν αποκηρύξει.

Ο Μίλερ λοιπόν, προωθούσε μανιωδώς το C4i της SAIC σε συνεργασία με τον Χριστοφοράκο. Ο Σημίτης φυσικά είχε αποδεχθεί την εμετική σύμβαση, αλλά ουδείς εγνώριζε τι θα έκανε η κυβέρνηση Καραμανλή.

Έτσι, οργανώνεται το σχέδιο παρακολούθησης των στελεχών της κυβέρνησης μαζί με υποτιθέμενους «αντιτρομοκρατικούς» στόχους προκειμένου να δικαιολογήσει ο Μίλερ την έναρξη της επιχείρησης. Πραγματικός στόχος φυσικά δεν ήταν ο Μοχάμεντ Αμπού αλλά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και οι συναρμόδιοι υπουργοί που θα αποφάσιζαν την παραλαβή ή όχι του συστήματος.

10 Αυγούστου του 2004 τα τηλέφωνα σκιές πάνω στα στελέχη της κυβέρνησης ήταν σε πλήρη λειτουργία και συγχρόνως ο Μίλερ έδινε τα ρέστα του στον εκβιασμό κατά της κυβέρνησης για να επισπεύσει τις εξελίξεις και να κάμψει τις αντιδράσεις. Το πολιτικό κόστος άλλωστε για την νέα τότε κυβέρνηση θα ήταν κολοσσιαίο σε περίπτωση που όντως οι ΗΠΑ απείχαν από τους Ολυμπιακούς.

Έτσι, τα μέλη της συμμορίας ήθελαν να γνωρίζουν ποιές οι προθέσεις των υπουργών και του ίδιου του πρωθυπουργού έναντι του συστήματος προκειμένου να δομούν την στρατηγική πιέσεων. Ο Χριστοφοράκος ήταν βασικός μοχλός του project και τα ραντεβού γίνονταν στην «Μεγάλη Βρετάνια» συμφερόντων Λασκαρίδη.

Την ΛΑΜΨΑ ΑΕ δηλαδή, η οποία ενέταξε τον Τόμας Μίλερ στο ΔΣ της μετά τον διωγμό του από το διπλωματικό σώμα των ΗΠΑ, παρέα με ποιόν νομίζετε; Μα φυσικά τον αδελφό του Γιώργου Παπανδρέου, Νίκο Παπανδρέου!

Ναι, ο Λασκαρίδης, στενός φίλος του Χριστοφοράκου, σπίτωσε τον συνεργό Μίλερ στο ίδιο ΔΣ με τον Νίκο Παπανδρέου, την εποχή μάλιστα που δεκάδες εκατομμύρια Ευρώ έφευγαν προς Παναμά με αποφάσεις εκείνου του συγκεκριμένου ΔΣ! Μιλάμε για το 2008 όταν το σκάνδαλο Siemens είχε σκάσει και το χρήμα έφευγε σαν τρελό από την Ελλάδα παρέα με τους Χριστοφοράκους.

Ποιός ήταν ο αντιπρόσωπος της SAIC στην Ελλάδα; Ο κύριος Γιώργος Τρεπεκλής! Ο αδελφικός φίλος και συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου και όλης της οικογένειας. Ο άνθρωπος που μαζί με τους Μαργέλους και άλλους ανήκε στον στενό πυρήνα του Γιώργου Παπανδρέου ενώ επί υπουργίας του μπαινόβγαινε στο ΥΠΕΞ σαν να ήταν σπίτι του.

Ο Γιώργος Τρεπεκλής λοιπόν, άνθρωπος της οικογένειας Παπανδρέου πήρε 6,5 εκατομμύρια Ευρώ προμήθεια από την σκανδαλώδη σύμβαση του C4i, για την οποία στήθηκε και ολόκληρο το σχέδιο των υποκλοπών.

Τυχαίο, δύο Παπανδρέου στην ίδια ιστορία;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here