ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το ΑΠΕ απέκρυψε 20 παραβιάσεις Τουρκικών F-16 στο Αιγαίο και ένα drone στην Κάρπαθο για το «καλό κλίμα».

0
420

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος-Δημοσιογράφος «militaire.gr» και «Realnews» ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη.

Ο Ερντογάν, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι πάμε σε Διερευνητικές, έκανε μια ομιλία στους Ευρωπαίους Πρεσβευτές και κατηγόρησε την Ελλάδα για μαξιμαλισμό, ότι έχουμε αυξήσει τις παραβιάσεις στο Αιγαίο, ότι παρουσιάζουμε χάρτες που δημιουργούν ένταση και κάλεσε τους Ευρωπαίους να κάνουν αυτοκριτική γιατί «νταντεύουν» την Ελλάδα.

Αυτό το ΑΠΕ ΔΕΝ το μετέδωσε, ενώ είχε μόνο ένα τηλεγράφημα ότι με αυτές οι διερευνητικές γυρίζουμε σελίδα με την Ελλάδα. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;

Αν δεν ήταν και το militaire.gr δεν θα μαθαίναμε το συμβάν στα Ίμια, όταν ένα σκάφος της Τουρκικής ακτοφυλακής χτύπησε ένα Ελληνικό.

Στο ίδιο καλό κλίμα χθες είχαμε 20 παραβιάσεις στο Αιγαίο και ένα drone από αεροδρόμιο στην Τουρκία κοντά στη Ρόδο, έφτασε μέχρι την Κάρπαθο. Φυσικά αυτά χαλάνε το καλό κλίμα και την εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη, οπότε δεν χρειάζεται να μαθαίνετε.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ…

Υ.Γ. Η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ξεφτιλίσει τόσο πολύ το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων που όταν τους διώξει ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να αλλάξει επωνυμία το ΑΠΕ.

Για πολλοστή φορά έβαλε πλαστή φωτογραφία για λόγους προβοκάτσιας, φυσικά με ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είναι προϊστάμενος του Πρακτορείου με δική του εντολή από τις 7 Ιουλίου 2019.

Αν δεν παραιτηθεί ο διευθυντής του ΑΠΕ σημαίνει ότι έγινε με εντολή του Μητσοτάκη η προβοκάτσια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here