ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τρία βαριά πολιτικά ονόματα στο δεύτερο αρχείο της λίστας Μπόργιανς ή «συνωνυμίες»;;

0
202

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «DOCUMENTO» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.

Τρία πολιτικά ονόματα, όμοια της ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑΣ, με εκατομμύρια σε λογαριασμούς που υπάρχουν στο δεύτερο αρχείο καταθετών στην Banque et Caisse d’ Epargne de l’ Etat (BCEE) του Λουξεμβούργου.

Σε αυτό το αρχείο ανάμεσα στα διάφορα ονόματα επιχειρηματιών, τραπεζιτών, γνωστών εκδοτών υπάρχουν και τρία ονόματα καταθετών: «Papandreou», «Pagalou» και «Genimatas» με τις διευθύνσεις των στην Αθήνα και Κηφισιά! …..τα οποία οι εισαγγελείς διερευνούν αν πρόκειται για τις γνωστές πολιτικές οικογένειες.

Τι απαντούν η Φ. Γεννηματά και Γ. Παπανδρέου στο «Documento»:

Η σπουδή της κ. Γεννηματά είναι πραγματικά πολύ περίεργη. Θα μπορούσε απλώς να διαβάσει το δημοσίευμα να δει τι λέει και να διαβάσει, επίσης, την απάντηση κύκλων της, και συγκεκριμένα του εκπροσώπου Τύπου της, ο οποίος απάντησε στα στοιχεία του δημοσιεύματος που θέσαμε υπόψη του ως εξής: «Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, όλα στη διαφάνεια».

Ακολουθεί η δήλωση της ίδιας της κ. Φώφης Γεννηματά:

«Δήλωση της Φώφης Γεννηματά Προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με το άθλιο δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento»

Δυνάμωσαν με χυδαίο λαϊκισμό, κυβέρνησαν με ψέματα, τελειώνουν με αθλιότητες και φασιστικές μεθόδους.

Με Βαξεβάνηδες και Καλογρίτσες δεν πρόκειται να διασωθεί ο Πρωθυπουργός. Ας το πάρουν καλά χαμπάρι.

Εγώ και η οικογένεια μου δεν έχουμε καμία σχέση με δήθεν λογαριασμούς και λίστες και δεν έχω να κρύψω τίποτα.

Καταθέτω αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και δεν θα αρκεστώ σε καμία δήθεν εξήγηση.

Θα ζητήσω από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης σε σχέση με τους διακινητές αυτών των αβάσιμων και άθλιων σεναρίων.

Ζητώ επίσης από τον Πρόεδρο της Βουλής και την Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας να ζητήσουν αμέσως ενημέρωση από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, μη επιτρέποντας στην άθλια συκοφαντία να αιωρείται.

Το μήνυμα ελήφθη. Μας φοβούνται, γιατί δυναμώνουμε κάθε μέρα και δεν μπορούν να οικειοποιηθούν τον χώρο της κεντροαριστεράς. Θέλουν πόλεμο και θα τον έχουν.

Ζητώ από όσους πιστεύουν στην εντιμότητα στην πολιτική να πάρουν θέση.»

Ο Παπανδρέου κατηγορεί τον Τσίπρα επειδή βρέθηκε «Παπανδρέου» με αδήλωτα εκατομμύρια στο Λουξεμβούργο!! 

Για «φασιστικές μεθόδους Τσίπρα» και…..σκευωρίες κάνει λόγο ο Γιώργος Παπανδρέου αναφερόμενος στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της εφημερίδας «Documento».

Υ.Γ. Η υπόθεση είναι εξαιρετικά απλή: Επειδή κανείς εξ’ αυτών που αναφέρονται δεν μπορεί να δικαιολογήσει τέτοιους λογαριασμούς στο εξωτερικό…….εάν πρόκειται για συνωνυμία, ας βρεθούν οι «συνεπώνυμοι»!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here