ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ FAKEnews – Η Νίκη Κεραμέως βράβευσε με ΒΡΑΒΕΙΟ «Θαλής ο Μιλήσιος» αλλάζοντας με Ellinika Hoaxes ότι «εργάστηκε στην NASA».

0
355

Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ τους τρέχει από τα μπατζάκια……

(1) Ο Υπουργός Ανάπτυξης δίνει μισθό καθηγητή πανεπιστημίου με 36 χρόνια προϋπηρεσία σε ένα περίεργο τύπο απόφοιτο λυκείου που λέει ότι είναι αναλυτής στο YouTube δίπλα στον Κασιδιάρη, τον Μιχαλολιάκο και τον Λαγό (2) ο Μητσοτάκης κάνει έναν σεκιουριτά που φύλαγε καρπούζια σε super market αρχηγό της ΕΥΠ και (3) η υπουργός Παιδείας δίνει βραβεία αλλάζοντας την πραγματικότητα.

Δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να βραβευτεί για τις καλές φοιτητικές επιδόσεις της η κοπέλα. Από μόνο του δεν είναι λίγο να σε επιλέξουν (μαζί με άλλες χιλιάδες φοιτητές), το πρόβλημα είναι τα FAKEnews της υπουργού που την παρουσιάζουν σαν κάτι άλλο.

Να τονίσουμε ότι η βραβευθείσα αξίζει βραβείο από την Υπουργό Παιδείας, για όσα αξιοθαύμαστα πράγματι έχει κάνει. Η υπουργός παιδεία όμως γιατί μειώνει τα επιτεύγματα της, λέγοντα ασυναρτησίες;

Αυτό είναι το παράδειγμα που δίνει στα παιδιά;

Τα «Ellinika Hoaxes»  είναι η εθνική συνείδηση που υπόσχεται;

Αλήθεια, ξέρει ότι είναι αμαρτία για έναν χριστιανό να λέει ψέματα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ………

Υ.Γ. Η βράβευση μιας «Fake αριστείας».

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here