Αποκαλύπτουμε τα δύο μεγάλα ψέματα του ΔΝΤ που κάνουν σημαία οι υποστηρικτές του!

0
227

Ως αποικιοκράτες, πουλάνε καθρεφτάκια στους ιθαγενείς: Ιδού τα δύο ψέματα του ΔΝΤ:

1. Το ΔΝΤ είναι σύμμαχος μας στην μάχη για κούρεμα του χρέους!

Η αλήθεια: Το ΔΝΤ θέτει όντως θέμα κουρέματος του χρέους ως εναλλακτική για τα σκληρά μέτρα, για να καταλήξει στα σκληρά μέτρα!

Το ΔΝΤ γνωρίζει πολύ καλά για την υπόθεση Pringle που εκδικάστηκε το 2011 με προσφυγή της Ιρλανδίας, όπου πλέον τα άρθρα 125 και 136 της συνθήκης λειτουργίας της ΕΕ, απαγορεύουν το κούρεμα. 

Η όποια τροποποίηση δύναται να γίνει μόνον ενδοευρωπαϊκά με αλλαγή της κοινοτικής νομοθεσίας και όχι με τις όποιες «παρεμβάσεις» του ΔΝΤ.

Επί του πρακτέου, το ΔΝΤ ζητά κούρεμα του χρέους, ο Σόιμπλε απαντά ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται, για να καταλήξουν εκατέρωθεν στα απάνθρωπα μέτρα!

2. Το ΔΝΤ θέλει χαμηλότερο πρωτογενές πλεόνασμα!

Αυτό ακριβώς ισχυρίζεται το ΔΝΤ, με μία βασική διαφορά: Ο Τόμσεν υπολογίζει στο τριπλάσιο το έλλειμμα από ότι το υπολογίζει επισήμως η Κομισιόν!

Ο τρόπος υπολογισμού του ελλείμματος από το ΔΝΤ είναι δόλιος και καταχρηστικός, όπως γνωρίζουμε πολύ καλά. Έτσι, την στιγμή που το ΔΝΤ καγχάζει για μικρότερους στόχους, την ίδια στιγμή τριπλασιάζει το πραγματικό αποτέλεσμα επί τα χείρω.

Εκβιάζοντας κοινώς για ακόμα σκληρότερα μέτρα. Ας διαβάσουν τα ανωτέρω αυτοί που υπερασπίζονται τους καταστροφείς πατρίδας και κοινωνίας…..

Υ.Γ. Αλέξης Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης συνήγορος του ΔΝΤ»……

{videobox}Kud_29WyRJw{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here