Αποκαλύψεις-Φωτιά για διεθνές κύκλωμα πίσω από την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας!

0
294

«Η υπόθεση παίρνει άλλες διαστάσεις», λέει ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς – Μύλος με Γκιώνη στην Κύπρο – Το «ευχαριστώ» της Γεωργίας…

Μέρα με την ημέρα επιβεβαιώνεται μέχρι…τελείας το «newsbreak.gr», που από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η υπόθεση της καταγγελίας της Γεωργίας Μπίκα για βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, έγραψε για ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης και κυκλωμάτων μαστροπείας.

Ο δικηγόρος της 24χρονης κοπέλας Αθανάσιος Ζιώγας, ζήτησε τη συνδρομή του συναδέλφου του, Νίκου Διαλυνά, στην υπόθεση του βιασμού και στο σκέλος που αφορά τα… πλοκάμια της.

«Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες, σε μένα προσωπικά, ότι υπάρχει κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι» είπε αρχικά ο κ. Ζιώγας και συμπλήρωσε πως δύο γυναίκες έχουν καταγγείλει βιασμό τους «κατά τον ίδιο τρόπο» το 2016 και 2018, αντίστοιχα.

Ο κ. Διαλυνάς με τη σειρά του, αποκάλυψε πως επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για διεθνές κύκλωμα, το οποίο εκτός από το Ντουμπάι, φτάνει και μέχρι την Κύπρο!

Σύμφωνα μάλιστα με το «ethnos.gr» φέρεται να μεσολαβούσαν Κύπριοι επιχειρηματίες (έχει κατονομαστεί και άνθρωπος της κυπριακής νύχτας) για να σταλούν στην Ελλάδα αλλοδαπές κοπέλες (κυρίως από το ανατολικό μπλοκ) για να συμμετάσχουν στα πάρτι που διοργανώνονταν στη χώρα μας.

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην Κύπρο

Την καταγγελία της Γεωργίας έχει στα χέρια του και ο βουλευτής του κυπριακού ΑΚΕΛ Χρήστος Χριστοφορίδης, ο οποίος ζήτησε από τον αρχηγό της αστυνομίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον Εισαγγελέα, να ερευνήσουν την ύπαρξη παρόμοιου κυκλώματος και στο νησί.

Στην επιστολή του ο κ. Χριστοφορίδης αναφέρεται σε συμμετοχή Κυπρίων στο πάρτι στη Θεσσαλονίκη, αλλά και νεαρών γυναικών, οι οποίες είχαν έρθει από την Κύπρο.

thessaloniki-ypoptoi-viastes-arthro

«Εμπλέκεται η Κύπρος ως χώρος προμήθειας και διακίνησης γυναικών γι αυτά τα ειδεχθή πάρτι», τόνισε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ στην ΕΡΤ και πρόσθεσε πως πρόκειται για καταγγελία του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, ο οποίος  υποστήριξε ότι στην υπόθεση ενδέχεται να έχει εμπλοκή και ένας Κύπριος.

«Υπήρξε άμεση αντίδραση και ο μηχανισμός έχει κινητοποιηθεί ενώ λαμβάνουμε πληροφόρηση από τις ανακρίσεις στην Ελλάδα. Είμαστε σε επαφή και με τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, οποίος τα επόμενα 24ωρα θα στείλει πλήρως εμπιστευτική επιστολή προς τον αρχηγό της αστυνομίας με τις πληροφορίες που έχει», πρόσθεσε ο κ. Χριστοφορίδης και συμπλήρωσε:

«Ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας αναμένει γραπτή κατάθεση από τον Ηλία Γκιώνη σχετικά με την καταγγελία του για Κύπριο που φέρεται να συνδέεται με το ελληνικό κύκλωμα μαστροπείας, αλλά και για αλλοδαπές που διακινούνταν από την Κύπρο στα ειδεχθή πάρτι ναρκωτικών και βιασμού».

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here