Αποκλειστική Συνέντευξη με Έλληνα Στρατιωτικό των Ρωσικών δυνάμεων και Αποκαλύψεις για τα σιτηρά.

0
183

Από τα πεδία των μαχών, την ώρα που ακούγεται αυτός ο ξερός, ο παγωμένος ήχος από τις διαδοχικές ριπές των όπλων, Έλληνας Στρατιωτικός των Ρωσικών δυνάμεων από το Ντονμπάς, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Δημήτρη Λιάτσο απαντά μεταξύ άλλων σε σχέση με όλες τις εξελίξεις στο μέτωπο, τον ρόλο και τη στάση του Ελληνικού στοιχείου το οποίο είναι πολύ έντονο στην περιοχή από την εποχή της Μεγ. Αικατερίνης, τους Έλληνες οι οποίοι βρίσκονται δίπλα στους Ρώσους Στρατηγούς και την τύχη που είχαν τα τεθωρακισμένα που έστειλε η Κυβέρνηση στην Ουκρανία.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λιάτσος, επίσης, προσεγγίζει και αναλύει όλα όσα εξελίσσονται γύρω από τα σιτηρά, ένα θέμα το οποίο απασχολεί την Παγκόσμια Κοινότητα.

Ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης, Βλαντίμιρ Λεπέχιν απαντά σε όλα τα ερωτήματα που διαμορφώνονται μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, τις λύσεις που…δεν εξετάζει η Ευρώπη, τον κίνδυνο «πειρατείας» μεγάλων ποσοτήτων που προορίζονται σε χαμηλές τιμές για τις πιο φτωχές χώρες από μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις και τονίζει ότι η Ρωσία με τη Δύση δεν πολεμάει, αντίθετα επιδιώκει να υλοποιεί τις διεθνείς συμβάσεις.

Το «Βέλος», ένας από τους Έλληνες που πολεμούν εδώ και αρκετούς μήνες με τις Ρωσικές δυνάμεις, από το Ντονμπάς μεταφέρει το κλίμα από το μέτωπο, την ώρα που πολύ κοντά ηχούν τα όπλα.

«Εδώ ενωθήκαμε Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι»λέει και αναφέρεται:

-Στη στάση που έχει και τη θέση που παίρνει απέναντι στις εξελίξεις το Ελληνικό στοιχείο με την έντονη εδώ και περίπου 2,5 αιώνες παρουσία σε αυτή την περιοχή.

-Στους Έλληνες αξιωματικούς των Ρωσικών στρατευμάτων οι οποίοι βρίσκονται δίπλα σε Ρώσους στρατηγούς.

-Στα όσα καθημερινά αντικρίζει στα πεδία των μαχών.

-Στην τύχη που είχαν τα ελαφρά τεθωρακισμένα τα οποία έστειλε η Κυβέρνηση στην Ουκρανία.

-Στον τρόπο με τον οποίο ενισχύεται στρατιωτικά από τη Δύση η Ουκρανία.

-Στις ακρότητες τις οποίες έχει δει στο πεδίο από τα Ναζιστικά Τάγματα.

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης, Βλαντίμιρ Λεπέχιν απαντά στα ερωτήματα του Δημήτρη Λιάτσου για ένα θέμα το οποίο αφορά όλες τις κοινωνίες, τα Σιτηρά.

Ο κ. Λεπέχιν αναφέρεται στη στάση της Ρωσίας και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η Δύση το ζήτημα βάζοντας σε «δεύτερη μοίρα» τις πιο φτωχές χώρες, όπως προκύπτει από μια σειρά στοιχείων, εκτιμά ότι «Κάποιοι κύκλοι έχουν στόχο να φοβερίσουν τον πληθυσμό της Γης, ότι υπάρχει απειλή “πείνας”. Αλλά γνωρίζουμε ότι την απειλή της ”πείνας” μπορούν να την ”οργανώσουν” έτσι όπως οργάνωσαν και  την Πανδημία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here