ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ Συνέντευξη με το Νίκο Μαυραγάνη για τον Κορωνοϊό και τον Εμβολιασμό.

0
486

Ο πρώην υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Νικόλαος Μαυραγάνης, παραχώρησε συνέντευξη στο δημοσιογράφο του «mydimosio.gr» Γρηγόρη Μπακλώρη και συζήτησε για τον κορωνοϊό και τον εμβολιασμό, αλλά και για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τους χειρισμούς των ΑΝ.ΕΛ εκείνες τις κρίσιμες ημέρες.

Ο πρώην υφυπουργός απάντησε στις ερωτήσεις σχετικά με τον Σωτήρη Τσιόδρα, τον εμβολιασμό και το ΒΙΟΤΣΙΠ ελέγχου…δηλώσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Όσον αφορά τον ιό τον ονόμασε ιό της φτώχειας, όπου και σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ, οι νεκροί από την πείνα και την ένδεια θα είναι πάνω από 130 εκατομμύρια άνθρωποι.

Επιπλέον μίλησε αναλυτικά για την περίοδο όπου και ήταν στην Κυβέρνηση με τους ΑΝ.ΕΛ. και συγκεκριμένα για την στάση που κράτησε απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Δεν παρέλειψε φυσικά να απαντήσει για την κατάσταση στον Έβρο και τους χειρισμούς της Κυβέρνησης, καθώς και για το αν θα συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές εάν και εφόσον γίνουν.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

ΔΙΕΥΚΡΗΝΙΣΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η έρευνα του ΜΙΤ σχετικά με το Quantum Dot (κβαντική κουκίδα)

MIT News Office: Storing medical information below the skin’s  surface.

Specialized dye, delivered along with a vaccine, could enable «on-patient» storage of vaccination history.

MIT engineers have developed a way to store medical information under the skin, using a Quantum Dot dye that is delivered, along with a vaccine, by a micro-needle patch/tattoo. The dye, which is invisible to the naked eye, can be read later using a specially adapted smartphone.

Τo micro-needle patch/tattoo είναι ένα ψηφιακό βίο-τσιπ  που αποθηκεύει το ιατρικό αρχείο ατόμου π.χ. ιστορικό εμβολίων,  κάτω από το ανθρώπινο δέρμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here