ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΜΙΤ ετοιμάζει επιχειρήσεις στην Ελλάδα-Δολιοφθορά σε Ελληνικά νησιά και ύψωση της Τουρκικής σημαίας σε βραχονησίδες λίγο πριν τις εκλογές.

0
163

Σε μία «Αποκάλυψη-Βόμβα» προχώρησε το Nordic Monitor…

Nordic Monitor: Πράκτορες της ΜΙΤ ετοιμάζουν «στημένο» επεισόδιο στην Ελλάδα - Formedia.gr

Το άρθρο επιβεβαιώνει πλήρως όσα δημοσίευσε πριν λίγες ώρες το Directus.gr, όπου ανέφερε πως το σχέδιο Ερντογάν είναι η ακύρωση των εκλογών ή η συσπείρωση των ψηφοφόρων του.

Το Directus.gr είχε σχετικές πληροφορίες, με το Nordic Monitor να μας επιβεβαιώνει. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να πανικοβληθούμε! Χρειάζεται όμως επιφυλακή, καθώς το θέμα είναι πάντα τι θα πράξει η Ελλάδα.

Το ζήτημα όμως που τίθεται είναι το εξής. Μήπως η Τουρκία χρησιμοποιήσει και ισλαμιστές, κυρίως Πακιστανούς που βρίσκονται στη χώρα μας. Όσα έγιναν πριν λίγες ώρες με τους πακιστανούς είναι ενδεικτικά!

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Τούρκος Πρόεδρος, ο οποίος τους τελευταίους μήνες έχει απειλήσει επανειλημμένα με εισβολή σε Eλληνικά νησιά στο Αιγαίο Πέλαγος, σχεδιάζει να αναπτύξει μια μυστική, ειδικά εκπαιδευμένη μονάδα που συνδέεται με την υπηρεσία πληροφοριών MIT για να κλιμακώσει τις εντάσεις με την Ελλάδα, σύμμαχο και γείτονα του ΝΑΤΟ.

Η νέα μονάδα MIT, η ύπαρξη της οποίας δεν έγινε ποτέ δημόσια αποδεκτή, είναι ένα σχετικά νέο εργαλείο στο οπλοστάσιο της υπηρεσίας πληροφοριών της Τουρκίας και θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στη συγκρότηση μιας μυστικής επιχείρησης στρατιωτικού τύπου εναντίον δυτικής χώρας.

Η πλοκή περιλαμβάνει διάφορες επιλογές, που κυμαίνονται από δολιοφθορά σε Ελληνικά νησιά κοντά στην τουρκική ενδοχώρα έως ύψωση Τουρκικής σημαίας σε μία ή περισσότερες ακατοίκητες νησίδες και βραχώδεις σχηματισμούς, καθώς και διεξαγωγή επιχείρησης ψευδούς σημαίας για να δικαιολογήσει την τουρκική απάντηση.

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξακολουθεί να εξετάζει τις εναλλακτικές λύσεις που του υπέβαλε ο έμπιστός του, Χακάν Φιντάν, επικεφαλής του MIT, και δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποια πορεία δράσης θέλει να ακολουθήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το Nordic Monitor από πηγές που γνωρίζουν το σχέδιο, θα εναπόκειται σε αυτήν την ειδική μονάδα που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της υπηρεσίας πληροφοριών να πραγματοποιήσει την επιχείρηση στο Αιγαίο Πέλαγος με υλικοτεχνική υποστήριξη από τις Αεροπορικές και Ναυτικές δυνάμεις του Τουρκικού Στρατού.

Η πλοκή, η οποία κρατήθηκε αυστηρά εμπιστευτική βάσει της ανάγκης για γνώση στο στενό περιβάλλον του Ερντογάν και του Φιντάν, θα τεθεί σε εφαρμογή κάποια στιγμή κοντά στις γενικές εκλογές του 2023 για να συσπειρώσει το έθνος πίσω από τον Ερντογάν και να φέρει μια απροσδόκητη ψήφο υπέρ του κυβερνώντος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης Κόμμα (AKP) και τους Εθνικιστές συμμάχους του.

Για δεκαετίες, η MIT δεν είχε επιχειρησιακή ικανότητα στρατιωτικού τύπου και η εντολή του περιοριζόταν κυρίως σε επιχειρήσεις συλλογής πληροφοριών για την παροχή των καλύτερων πληροφοριών στους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής στην Τουρκία.

Η ΜΙΤ βασιζόταν σε πολλές ελίτ μονάδες του στρατού, όπως η Combat Search and Rescue (Muharebe Arama Kurtarma, ή MAK), μέρος της Διοίκησης των Ειδικών Δυνάμεων (Özel Özel Kuvvetler Komutanlığı), υποβρύχια επίθεση του Τουρκικού Ναυτικού (Su Altı Taarruz, ή SAT), το αντίστοιχο των Πεζοναυτών των ΗΠΑ. και Υποβρύχια Άμυνα (Sualtı Savunma, ή SAS).

Αυτό άρχισε να αλλάζει όταν ο Φιντάν, ένας σκληροπυρηνικός ισλαμιστής, διορίστηκε επικεφαλής της υπηρεσίας τον Μάιο του 2010. Ο Φιντάν ξεκίνησε να μεταμορφώσει την υπηρεσία σύμφωνα με τις οδηγίες του αφεντικού του, μεταφέροντας νέα άτομα από άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες και κατά καιρούς στρατολογώντας μερικούς από το εξωτερικό, ειδικά από ισλαμιστικές ομάδες»…σημειώνει το δημοσίευμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here