ΑΠΟΛΥΤΟΣ ο Στρατηγός Φράγκος: Να Εξοπλιστούν Επιτέλους στα σοβαρά οι Κύπριοι!

0
327

Απόλυτος ο Στρατηγός Φράγκος ,γνώστης όσο κανένας άλλος τη Τουρκικής Στρατηγικής και Κουλτούρας, δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνειών και προτρέπει: Να Εξοπλιστούν επιτέλους σοβαρά οι Κύπριοι!

Ο Στρατηγός ε.α Πενταράς πρώην Διοικητής της Κυπριακής ΚΥΠ μόλις δύο ημέρες πριν δήλωσε χαρακτηριστικά: Μάλλιασε η γλώσσα μου να φωνάζω ότι πρέπει να αποκτήσουμε Πολεμικό Ναυτικό και όχι περιπολικά Σκάφη!!

Ο Στρατηγός Φράγκος είπε με στόμφο αυτό που λέμε και εμείς χρόνια τώρα ότι οι Κουμπάροι πρέπει επιτέλους να εξοπλιστούν στα σοβαρά και όχι με Λιανοντούφεκα!

Δεν είμαστε στον Αύγουστο του 74 αλλά στο 2021 με την Τουρκική Πολεμική Βιομηχανία να έχει κάνει άλματα…

Οι Απειλές του Ερντογάν κατά της Ελλάδος συνεχίζονται με αμείωτο και προκλητικότατο ρυθμό…Εμείς να θυμίζουμε το άρθρο Καταπέλτης του Στρατηγού Φράγκου πριν από 4  μόλις μήνες που είχε τότε πει το «Έλληνες ζώστε τα Άρματα».

Ο Στρατηγός λιτός αλλά απίστευτα παραστατικός ανέλυσε ακόμη και τα Οπλικά Συστήματα που μπορούν να προμηθευτούν οι Κύπριοι απο το Ελληνικό Στράτευμα!!

Απαράδεκτο να έχουμε Ιπταμένους στην Κύπρο και να μην έχουμε μαχητικά, ενώ έχουμε προς διάθεση τα F-16 blog-30 που υπηρετούν στην 111ΠΜ

Απαράδεκτο να έχουμε προς παραχώρηση τα Μιράζ 2000 που μπορούν να φέρουν και Στρατηγικά Όπλα κατά των Τούρκικων Πολεμικών και να μην παίρνουν…Εκτός και αν  πιστεύουν ότι κάποιοι άλλοι εκτός Κύπρου θα ματώσουν για αυτούς!!!

Ο Στρατηγός Φράγκος  μεταξύ άλλων ανέφερε  και τα Εξής:

«Η αδιανόητη αβελτηρία Λευκωσίας και Αθήνας να υλοποιήσουν στα πλαίσια του ΓΕΕΦ Διακλαδικής Δύναμης, με Στρατό, Ναυτικό και Αεροπορία επιτρέπουν στην Άγκυρα να ολοκληρώνει σταδιακά τον ΑΤΤΙΛΑ…Με τετελεσμένα στα Βαρώσια και να μένουν σε φιλολογικές δηλώσεις διαμαρτυρίας στον ΟΗΕ το «ΚΑΦΕΝΕΙΟ το ΔΙΕΘΝΕΣ» με αποφάσεις του να καταπατώνται…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here