ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

0
184

Ένας ακόμα νέος υποψήφιος στον Συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης». Πρόκειται για τον Μηχανικό Αυτοκινήτων Νίκο Αρκά.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Ένας ακόμη Σεβαστός Κηφισιώτης, Μεγαλωμένος στ’ Αλώνια, ο Νίκος Αρκάς, Συνεπής   Επαγγελματίας, δίνει το χέρι του στη “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ -ΕΚΑΛΗΣ” για να συνεχίσουμε με  περισσότερο κέφι το Έργο μας. Με τη Γνησιότητα κι Απλότητα του χαρακτήρα του, τις προτάσεις και παρεμβάσεις  του, θα βοηθήσει για Πολλά  Νέα Έργα στον Δήμο μας».

Ο κ. Νίκος Αρκάς επεσήμανε:

«Είναι μεγάλη μου τιμή η πρόταση του Δημάρχου Γιώργου  Θωμάκου να συμμετέχω στον συνδυασμό “Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών”. Αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του για την εντιμότητα τον ειλικρινή του λόγο και την αγάπη του για τον δήμο μας.

Με την ίδια εντιμότητα θέλω από μεριάς μου να βοηθήσω σε ότι μπορώ για το καλύτερο του δήμου που γεννήθηκα και μεγάλωσα».

Ο κ. Νίκος Αρκάς μεγάλωσε  στην Κηφισιά. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Μηχανικός αυτοκινήτων με επιχειρηματική δραστηριότητα στην Κηφισιά από το 1990.

Συμμετείχε σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και σε Αθλητικούς Συλλόγους (Ελπιδοφόρος-Μαγκουφάνα Πεύκης).

Το 2019 ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here