ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΡΓΑ.

0
392

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και ο Ηλίας Κατσιγιάννης.

Ο κ. Κατσιγιάννης είναι επιχειρηματίας γνωστού καταστήματος εστίασης στη Νέα Κηφισιά και θα συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, για τη νέα συνεργασία επεσήμανε:

«Από την καρδιά της Νέας Κηφισιάς, ο Ηλίας Κατσιγιάννης έρχεται να ενισχύσει με τον δυναμισμό , τις ικανότητες και πολλαπλές εμπειρίες του τη “ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ” .

Πολύ γνωστός επιχειρηματίας καταστήματος εστίασης στη Νέα Κηφισιά, ενώ διετέλεσε Πρόεδρος εστιατόρων Βορείων Προαστίων .Με σπουδές στα Οικονομικά και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, υπήρξε Στέλεχος μεγάλων Εταιρειών. Μαζί με τον Ηλία και με Κέφι Δημιουργίας θέτουμε Νέους Υψηλούς Στόχους για τον Τόπο μας».

Ο κ. Κατσιγιάννης δήλωσε:

«Εκφράζω την εκτίμηση μου στο πρόσωπο του Δήμαρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμακου, για την εντιμότητα του, την ανεξάρτητη σκέψη του, τη συνετή διαχείριση των πόρων του Δήμου, καθώς και τη υλοποίηση έργων που αναβαθμίζουν μία από τις ομορφότερες πόλεις της χώρας μας.

Συντάσσομαι με τη δημοτική παράταξη «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών» και θέτω την υποψηφιότητα μου στο πλευρό του Γιώργου Θωμάκου καθώς επιθυμώ να συμμετάσχω στη συνέχιση των έργων πνοής στον Δήμο μας».

Βιογραφικό κ. Ηλία Κατσιγιάννη

O Ηλίας Κατσιγιάννης, είναι κάτοικος Νέας Κηφισιάς, εδώ και 30 χρόνια. Παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Στέλλα Χατζηκυριάκου έχει δύο παιδιά και δύο εγγόνια.

Σπούδασε Marketing  και Οικονομικά στο City College in Athens  και έχει Mεταπτυχιακό τίτλο M.B.A. από το Sunderland University U.K.

Έχει εργαστεί ως στέλεχος επιχειρήσεων επί 20 έτη σε μεγάλες εταιρείες: Achaia Clauss (Διευθυντής πωλήσεων), ΙDV Metaxa S.A. (Στέλεχος πωλήσεων και Marketing), Diageo S.A. (Trade Marketing Manager), Κ.Ε.Ο. Ελλας Α.Ε. (Γενικός Διευθυντής).

Από το 2005 διατηρεί κατάστημα εστίασης στην Νέα Κηφισιά ενώ  διετέλεσε και Πρόεδρος Εστιατόρων Βορείων Προαστίων. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. ΖΑΟΝ  Κηφισιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here