Απρόκλητη επίθεση δέχθηκαν υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας στην Νέα Ερυθραία!

0
207

Απρόκλητη επίθεση από ομάδα έξι άγνωστων ατόμων δέχθηκαν υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς, το βράδυ της 25ης Αυγούστου 2015.

Το περιστατικό συνέβη στο χώρο της Πολιτικής Προστασίας στην Νέα Ερυθραία, όταν εισήλθε ένα ΙΧ το οποίο έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, με συνέπεια να γίνουν συστάσεις στον οδηγό του από τους υπαλλήλους που βρισκόταν εκεί τη συγκεκριμένη στιγμή.

Ωστόσο, το επεισόδιο όχι μόνο δεν έληξε εκεί, αλλά είχε και συνέχεια…..καθώς λίγο αργότερα το χώρο όπου στεγάζεται η Υπηρεσία του Δήμου «επισκέφθηκαν» έξι άτομα (αγνώστων στοιχείων) τα οποία και συνεπλάκησαν με τους υπαλλήλους, με τον έναν εξ' αυτών να μεταφέρεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ύστερα από τα χτυπήματα των τραμπούκων.

Από την πρώτη στιγμή ο Αντιδήμαρχος Εκάλης και Υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας κ. Δημήτρης Λιανός έσπευσε στο σημείο και ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για την βίαιη επίθεση.

Επίσης, ο κ. Λιανός κατέθεσε μήνυση κατά των αγνώστων δραστών για λογαριασμό του Δήμου Κηφισιάς και ζήτησε την ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Θωμάκος καταδικάζουν την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν οι υπάλληλοι του Δήμου.

Ο κ. Θωμάκος επικοινώνησε με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ζήτησε την ενίσχυση της ασφάλειας της περιοχής καθώς και την αύξηση των περιπολιών από τις ομάδες δίκυκλης αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ).

Επικοινωνία υπήρξε και με το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ερυθραίας όπου ζητήθηκε η πύκνωση των περιπολίων στην περιοχή.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here