Απόπειρα χρηματισμού του βουλευτού Παύλου Χαϊκάλη!!

0
173

Ποσό που έφτανε τα 3 εκατ. ευρώ και περιλάμβανε μετρητά, διακανονισμό δανείων στην τράπεζα, αλλά και συμβόλαια με διαφημιστική πρόσφεραν στον Παύλο Χαϊκάλη για να ψηφίσει υπέρ της υποψηφιότητας Στ. Δήμα.

«Μου έδιναν 700.000 ευρώ μετρητά ως πρώτη δόση και μετά διακανονισμό των δανείων μου στην τράπεζα, αλλά και συμβόλαια με διαφημιστική», αποκάλυψε σε τηλεοπτικές δηλώσεις ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης.

«Μού έδιναν από δύο εκατομμύρια μέχρι τρία για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας», πρόσθεσε, μιλώντας στον σταθμό ΑΝΤ1. Ο βουλευτής σημείωσε ότι έχει δώσει κατάθεση στον εισαγγελέα εφετών, κ. Παναγιωτόπουλο και στον Ντογιάκο, προϊστάμενο εισαγγελίας εφετών Αθηνών. 

«Έχουν γίνει δύο συναντήσεις που έχουν καταγραφεί», τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι εκτός από το οπτικό υλικό υπάρχουν και καταγεγραμμένες συνομιλίες οι οποίες βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Και δεύτερος βουλευτής

Οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν όταν ο Λάκης Λαζόπουλος αρχικά έκανε λόγο στον ΑΝΤ1 για απόπειρα χρηματισμού και δωροδοκίας βουλευτών. Πρόσθεσε μάλιστα πως όχι μόνο το έχει ακούσει, αλλά το έχει δει και να συμβαίνει.

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός έδωσε το όνομα του βουλευτή, λέγοντας ότι πρόκειται για τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος λίγο μετά το επιβεβαίωσε τηλεφωνικά.

«Έχω και άλλο βουλευτή που μέσα από την κουβέντα κατάλαβα ότι όχι απλώς έγινε απόπειρα χρηματισμού του, αλλά τα πήρε κιόλας», τόνισε ο Λ. Λαζόπουλος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται για την Ξουλίδου.

Στον εισαγγελέα το υλικό

«Έχω δει και έχω ακούσει το υλικό. Μιλάμε λίγο χρόνο πριν το δείτε», είπε, μάλιστα, στον ΑΝΤ1, προαναγγέλλοντας ραγδαίες εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο.

«Αυτά τα στοιχεία έχουν κατατεθεί και στον εισαγγελέα», σημείωσε, τέλος, ο Λάκης Λαζόπουλος.

Η απάντηση της Εισαγγελίας

Κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι δεν υπήρξε ανακοίνωση της Εισαγγελίας ότι…… «ουσιαστικά δεν υπάρχουν απτά στοιχεία στην υπόθεση».

Η «είδηση» κυκλοφόρησε από διάφορα «συνήθη ύποπτα» ΜΜΕ, ωστόσο λίγο μετά υπήρξε διάψευση της Εισαγγελίας.

Μεσάζων ο Γιώργος Αποστολόπουλος

Γιώργος Αποστολόπουλος, o επιχειρηματίας που φέρεται να μεσολάβησε για τον χρηματισμό διατέλεσε σύμβουλος του Πάνου Καμμένου και σύμβουλος σε τράπεζες.

Στους πολιτικούς αρχηγούς θα δοθεί το υλικό από τις καταγγελίες Χαϊκάλη. Την Κυριακή θα αποκαλυφθεί το περιεχόμενο του DVD σύμφωνα με απάντηση του Πάνου Καμμένου σε ερώτηση του The Press Project.

Δείτε τις αποκαλύψεις που ξεκίνησαν όταν ο Λάκης Λαζόπουλος αρχικά έκανε λόγο στο σημερινό πρωινό του ΑΝΤ1 για απόπειρα χρηματισμού και δωροδοκίας βουλευτών:

{videobox}2aZ7a0vwj_E{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here