«Από δύο χωριά…χωριάτες» Μαξίμου και λοιμωξιολόγοι! Στα…χαρακώματα το άνοιγμα της αγοράς.

0
319

Και οι επιστήμονες χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα για εστίαση και λιανεμπόριο…

Οι αποφάσεις για την άρση ή μη του lockdown βρίσκονται σε κομβικό σημείο και όλοι προσπαθούν τις τελευταίες ημέρες να υποστηρίξουν το «Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα»…

Μάταια όμως! Και αυτό διότι οι επιστήμονες είναι χωρισμένοι σε τρία στρατόπεδα, οι καθ’ ύλην αρμόδιοι που δεν είναι άλλοι από τους λοιμωξιολόγους που απαρτίζουν την επιστημονική επιτροπή της χώρας είναι χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα και φυσικά το Μαξίμου και ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε σύγχυση με τον χρόνο να μετράει ανάποδα μια και σήμερα Παρασκευή πρέπει να γίνουν οι ανακοινώσεις που θα ορίσουν τις γιορτές των πολιτών αλλά και το οικονομικό μέλλον των επαγγελματιών για το αμέσως επόμενο διάστημα.

«Μαύρα» τα δεδομένα

Τα πραγματικά δεδομένα είναι ότι τα κρούσματα μειώνονται με βραδείς ρυθμούς, νεκροί και δια-σωληνωμένοι παραμένουν στα ύψη ενώ τουλάχιστον δέκα περιοχές παραμένουν στο «κόκκινο», με την Αττική (ειδικά την δυτική Αττική) να χτυπάει ένα νέο καμπανάκι κινδύνου.

Από την πλευρά τους οι ανεξάρτητες φωνές των επιστημόνων (τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού) οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα έχουν τηλεοπτικό βήμα δημιουργεί μια σύγχυση αλλά και δεύτερες σκέψεις στους λοιμωξιολόγους.

Δευτέρα 14/12 με click away.

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι είναι επιτακτική ανάγκη το άνοιγμα των καταστημάτων την Δευτέρα 14/12 και ότι η μέθοδος του click away είναι η πλέον ενδεδειγμένη.

Δηλαδή  η παραγγελία  από τον καταναλωτή στο κατάστημα θα γίνεται ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και η παραλαβή στο πεζοδρόμιο.

Θα δοθεί η δυνατότητα στις επιχειρήσεις της ηλεκτρονικής πληρωμής προϊόντων (αν φυσικά το κατάστημα διαθέτει e-shop) με παραλαβή από ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος.

Αυτό βέβαια ισχύει μόνο στην περίπτωση που οι επιχειρήσεις έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα, κάτι που στη χώρα μας αναπτύχθηκε τους τελευταίους μήνες.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here