Από τους υπέροχους 10επτά πόσοι τελικά θα μείνουν;

0
548

Μπορεί να ξεκίνησαν 10επτά υποψήφιοι Δήμαρχοι, θα μείνουν όμως τόσοι ως το τέλος; Αυτό είναι και το «καυτό» ερώτημα των δημοτών του ενιαίου Δήμου Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης κατά την εκλογική αναμέτρηση τον ερχόμενο Μάιο.

Και αυτό, γιατί από τους δεκαεπτά αρχικά υποψήφιους Δημάρχους περίπου οι μισοί, 50 ημέρες πριν τις κάλπες, έχουν εκφράσει «έμπρακτα» την υποψηφιότητά τους.

Αν εξαιρέσουμε τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο, τον τέως Δήμαρχο Νίκο Χιωτάκη, τον πρώην Δήμαρχο Βασίλη Βάρσο και τους Δημοτικούς Σύμβουλους Γιώργο Παπαδόπουλο, Σάντυ Πατρινού-Ντελ Τόρο και Γιώργο Τσούλο, καθώς και τον τέως Δημοτικό Σύμβουλο Μανώλη Κουρμαδιά, οι οποίοι έχουν ήδη ανακοινώσει λίστα με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους των συνδυασμών τους, οι υπόλοιποι υποψήφιοι Δήμαρχοι έχουν ακόμη τους δημότες σε…..αναμονή!

Ωστόσο, αν και ο ανεξάρτητος Αλέξης Μακρής, όπως και η Αγγελική Παπάζογλου-Βούτση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο Αντώνης Μήλας από το ΚΚΕ, αναμένεται εντός της προσεχούς εβδομάδας να ανακοινώσουν τους υποψηφίους συμβούλους των δικών τους συνδυασμών, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Σκορδίλης, ο Δημήτρης Λιανός, ο Παναγιώτης Κανακάκης και ο Γιάννης Καπάτσος δεν έχουν δώσει ακόμη σαφείς τοποθετήσεις, πλην των αρχικών τους διαβεβαιώσεων.

Επίσης, ο Νίκος Αναγνωστάτος, ο Χρήστος Καλός και ο Ανδρέας Μ. Καραγιάννης έχουν μείνει μόνο «πιστοί» στις σχετικές ανακοινώσεις…..

Πάντως, τηρουμένων των χρονικών αναλογιών και των λεκτικών δεσμεύσεων, θα μπορούσαμε να εκτιμήσουμε πως υπάρχει ακόμη περιθώριο για τις τελικές ανακοινώσεις, όπως και για σχετικές ανακατατάξεις του αρχικού αριθμού των 10επτά υποψηφίων, αφού δεν μπορεί κανείς πλέον να προδικάσει τις τελικές αποφάσεις ορισμένων από τους μέχρι σήμερα εμφανιζόμενους ως υποψήφιους Δημάρχους.

Οψόμεθα!!……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here