Από το 2007 η Καθημερινή «γκρεμίζει τον Καραμανλισμό».

0
219

Εδώ και λίγες μέρες έχουμε λάβει γνώση δεκάδων μηνυμάτων οργής κατά της Καθημερινής, από οπαδούς και στελέχη της παράταξης.

Αφορμή είναι ο πανηγυρισμός του καταδικασμένου Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος επικαλείται άρθρο της Καθημερινής ως «δικαίωση του» και με αφορμή αυτό επιτίθεται για ακόμη μια φορά στον Κώστα Καραμανλή.

Δίκαιη η οργή, αδικαιολόγητη όμως η απορία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από το 2007, όταν την εφημερίδα Καθημερινή ανέλαβε ο κύριος Αλέξης Παπαχελάς, η εν λόγω εφημερίδα αλλά και ο ΣΚΑΪ μετατράπηκαν σε φυτώριο αντίκαραμανλισμού που θα ζήλευαν ακόμα και οι ζηλωτές του Γιώργου Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη! 

Από το 2007 η Καθημερινή του κύριου Αλέξη Παπαχελά αγωνίστηκε με νύχια και με δόντια για να γκρεμίσει τον κακό Καραμανλή και να φέρει στην εξουσία τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, τον επίορκό Γεωργίου και όλο αυτό το συφερτό που κατέστρεψε την Ελλάδα. 

Δεν είναι τυχαίες οι επιθέσεις που γίνονται σε ότι συμβολίζει την περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή, οι τεμενάδες σε οτιδήποτε νεοφιλελεύθερο που αλλοιώνει την φύση της παρατάξεως και κυρίως οι επιθέσεις κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος συνδέεται στενά με τον τέως πρωθυπουργό αλλά αποτελεί θεματοφύλακα και των αρχών του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Οι απελπισμένες προσπάθειες αθώωσης του επίορκου Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, η αποθέωση των περιτριμμάτων του Παπανδρέου και του Σημίτη, η στήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη – γνήσιο συνεχιστή του Παπανδρέου και του Σημίτη, έως και το εθνικό σαμποτάζ με την επίσκεψη του Ερντογάν στην Ελλάδα για να θίξουν τον ΠτΔ. 

Κάποια στιγμή θα πρέπει ο κύριος Παπαχελάς να εξηγήσει γιατί μεταμόρφωσε μία ιστορική εφημερίδα της παράταξης σε Αυριανή εποχής Κουτσόγιωργα. 

Υ.Γ. Ο ΣΚΑΪ ξέθαψε τον Βενιζέλο από το πουθενά με μοναδικό στόχο να συκοφαντήσει τον Κώστα Καραμανλή! Στην εμφάνιση του λοιπόν στην εκπομπή «Αταίριαστοι», ο Βαγγέλης Βενιζέλος «αποκάλυψε» στο πανελλήνιο ότι η κυβέρνηση Καραμανλή από το 2004 έως το 2009 κατέστρεψε την Ελλάδα!! 

Και φυσικά οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ τον άκουγαν με ευλάβεια χωρίς καν να τον διακόψουν έτσι, για την τιμή των όπλων.

Πηγή: olympia.gr

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here