«Αρνάκι» ο Ερντογάν μπροστά στον Πούτιν: Αναγκάστηκε να δεχθεί τις κοινές περιπολίες (που είχε απορρίψει στον Τραμπ) και να αναγνωρίσει το καθεστώς Άσαντ.

0
356

Μια πρώτη ανάγνωση πίσω από τις γραμμές του κειμένου της συμφωνίας Πούτιν-Ερντογάν, επιβεβαιώνει αυτό που γράφαμε στο «olympia.gr»  από την έναρξη της σύρραξης στη Συρία: Ότι μοναδικός σκοπός του Ερντογάν είναι να αφανίσει τους Κούρδους, γράφοντας άλλη μια γενοκτονία στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας των Τούρκων βαρβάρων.

Για αυτό στήθηκε γατάκι μπροστά στον Πούτιν και δέχθηκε τις κοινές περιπολίες με τους Ρώσους. Όπως αναγκάστηκε να αναγνωρίσει την εξουσία του Άσαντ στη Συρία και την εδαφική ακεραιότητα της.

Αυτό επιβεβαιώνεται κι από το γεγονός ότι αναγκάζεται να συμμορφωθεί με τη συμφωνία των Αδάνων του 1998, σύμφωνα με την οποία η Τουρκία υποχρεώνεται να σταματήσει να υποστηρίζει τους αντικαθεστωτικούς και τους τζιχαντιστές στη Συρία.

Το μόνο που τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να αφανίσει τους Κούρδους. Να αποκόψει τους δεσμούς τους με τη Δύση για να μείνουν μόνοι στο έλεος του Θεού.

Το αν θα το πετύχει μένει να αποδειχθεί. Όπως μένει να φανεί ποια τακτική θα επιλέξουν οι Πούτιν και Άσαντ από εδώ και στο εξής…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here