Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κ. Φλώρος: «Κοκκίνισε» ακόμα και η διαφθορά με τις ενέργειες του «Στόχου 519c»!

0
199

Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κ.Φλώρος: «Κοκκίνισε» ακόμα και η διαφθορά με τις ενέργειες του «στόχου» – Η πραγματική έκθεση της ΕΥΠ-Η αυθεντική έκθεση της ΕΥΠ,

-Πώς αγόρασε το σπίτι στου Παπάγου,

-Ποιος του έδωσε τα λεφτά.

Σύμφωνα με την έκθεση της ΕΥΠ η οποία περιήλθε στην κατοχή του «pronews.gr», ο Α/ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρος «συνελήφθη κλέπτοντας οπώρας» και πιο συγκεκριμένα καταγράφηκε να διακινεί «μαύρο χρήμα» ύψους 600.000 ευρώ, μέσα σε σακούλα! Αδήλωτο και χωρίς πόθεν έσχες!

Το ποσό αυτό, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες της ΕΥΠ, είναι ένα μικρό μέρος μόνο από αυτό που περιήλθε στον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων από δωρεά αντιπροσώπου που πούλησε ελικόπτερα πριν από 1,5 χρόνο πρόσφατα στο ΠΝ με παρέμβαση του ίδιου του Κ. Φλώρου!

Τα όσα περιέρχονται στο απόσπασμα της έκθεσης της ΕΥΠ περιγράφουν πράξεις που κάνουν πλέον  αυτονόητη την απάντηση στο ερώτημα αν ο Κ. Φλώρος, του οποίου έτσι ή αλλιώς η θητεία λήγει, αλλά προσπαθούσε να την παρατείνει, «Πρέπει να αποστρατευτεί ή όχι»!

Η υποκλοπή προήλθε από πληροφορίες της ΕΥΠ ότι ο στρατηγός Φλώρος «είχε προσωπική ατζέντα στους εξοπλισμούς», είχε εισπράξει μεγάλη μίζα από τα ελικόπτερα του Ναυτικού και επρόκειτο  να την «επενδύσει».

Αμέσως κινήθηκε η συνήθης διαδικασία συλλογής υπογραφών και το κινητό του παγιδεύθηκε για τρεις περιόδους πέρσι την άνοιξη από το σύστημα το «υπηρεσιακό» Syborg της ΕΥΠ.

Ήταν ίσως η πιο δικαιολογημένη υποκλοπή εκ των πραγμάτων.

Η αφέλεια του Κ. Φλώρου είναι ότι θεωρούσε το σύστημα Signal «ασφαλές» κάτι που δεν ισχύει φυσικά, καθώς καμία εφαρμογή δεν είναι ασφαλής 100%.

Τα αποσπάσματα της έκθεσης της ΕΥΠ:

Οι συνομιλίες που είχαν να κάνουν υπηρεσιακά ζητήματα παρατηρήθηκε, μόνο ότι για την καθημερινή του ενημέρωση από το (ΕΘΚΕΠΙΧ) Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, διέταξε να βρεθεί τρόπος να λαμβάνει την ενημέρωση μόνο μέσω της εφαρμογής Signal.

Σχόλια:

Σύμφωνα με εξωτερικές πληροφορίες ο στόχος προέβη σε αγορά κατοικίας στην περιοχή του Παπάγου έναντι 1.200.000 ευρώ, στο οποίο ποσό τα 600.000 πληρώθηκαν «μαύρα».

Επιπλέον η κόρη του διαμένει στην Αγία Παρασκευή σε κατοικία των 1.500 ευρώ, το οποίο προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό για τον τρόπο ζωής του στόχου και αποπληρωμής των εν λόγω κινήσεων.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Το ΓΕΕΘΑ απάντησε αντί για τον Κ. Φλώρο για την παρακολούθησή του!

-Μιλά για «αλλότρια συμφέροντα που του επιτίθενται»!

-Αποδέχεται ως…δεδομένη την παρακολούθησή του.

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ για το προσωπικό ζήτημα του Αρχηγού του:

«Η επιχειρούμενη υπονόμευση του ηθικού κύρους και της ακεραιότητας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για την χώρα συγκυρία είναι προδήλως υποκινούμενη και εξυπηρετεί Αλλότρια Συμφέροντα.

Επειδή, η πρωτοφανής στην Ελληνική Πολιτική ιστορία επίθεση λάσπης επεκτείνεται σε τεχνηέντως κατασκευασμένα αφηγήματα περί δήθεν περιουσίας του ιδίου ή μελών της οικογένειας του, η απάντηση είναι ξεκάθαρη: η οικονομική κατάσταση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ περιγράφεται λεπτομερώς -όπως προβλέπεται- στα “Πόθεν Έσχες” πού έχουν κατατεθεί και στα “Ε9” και είναι στη διάθεση των αρμοδίων. Το ίδιο συμβαίνει και με τις δηλώσεις των μελών της οικογένειας του.

Οι δήθεν ισχυρισμοί είναι απολύτως ψεύτικοι, συκοφαντικοί, αναπόδεικτοι και εκτός πάσης πραγματικότητας. Δεν πρόκειται δε επ’ ουδενί να αλλοιώσουν την σχέση εμπιστοσύνης με την πολιτική ηγεσία και με το ΚΥΣΕΑ.

Ο ΑΓΕΕΘΑ επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός του και συνεχίζει να ασκεί απρόσκοπτα τα καθήκοντα, που η Πατρίδα τού έχει αναθέσει, πιστός στον όρκο του, στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους».

Ο Στρατηγός Φλώρος προειδοποιεί για ψεύτικους λογαριασμούς σε FB και Twitter με το όνομα και την ιδιότητα του.

Με ανάρτησή στους προσωπικούς λογαριασμούς του τόσο στο Facebook όσο και στο Twitter, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος ενημερώνει ότι ανεβαίνουν ψεύτικοι λογαριασμοί στα κοινωνικά δίκτυα με την ιδιότητα και το ονοματεπώνυμο του.

Ειδικότερα, ο Στρατηγός Φλώρος αναφέρει πως:

«Τον τελευταίο χρονικό διάστημα διαπιστώθηκε ότι ανεβαίνουν ψεύτικοι λογαριασμοί στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας την ιδιότητα και το ονοματεπώνυμό μου. Θα ήθελα να ενημερώσω τους Φίλους και Ακόλουθους της Σελίδας μου στα κοινωνικά δίκτυα, ότι αυτή είναι Πιστοποιημένη και η Πιστοποίησή της φέρει και την σχετική ένδειξη (σ.σ το σύμβολο ελέγχου ✔).

Αναρτήσεις και μηνύματα που δεν φέρουν την εν λόγω ένδειξη είναι ψευδή και παρακαλώ πολύ να τα αγνοείτε. Σας ευχαριστώ!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here