Ας μιλήσουμε τώρα λοιπόν για διαφάνεια…..αν σας βαστάει φυσικά!!

0
225

Παρά τις ολοήμερες ομοβροντίες ανάσχεσης από το σύνολο του βαρέως πυροβολικού των ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαγρίωσης), η σκόνη και ο κουρνιαχτός κάθησαν απότομα και ξαφνικά, αφήνοντας τους μπαρουτοκαπνισμένους anchormen και anchorwomen (sic) σε προτωφανή αμηχανία.

Οι πεφωτισμένοι καθοδηγητές μας σάστισαν και δεν ξέρουν τι να κάνουν.
Φυσικά την λόμπα την έβλεπε και παιδί 3 ετών αλλά αυτοί σίγουροι ότι θα στήσουν το νέο βατοπαίδι έπεσαν με φόρα στον λάκκο που έσκαψαν οι φούφηδες (;) του Τσύριζα.

Πρωί βράδυ μας καβούρδιζαν τα κοχόνια μας και τα κεφάλια μας με τους Καλογρίτσες, τα γίδια και τα βοσκοτόπια τους, περιχύνοντας τα με μια παχιά καυτερή σάλτσα τραπεζικού σκανδάλου (τράπεζα Αττικής).

Από πάνω σαν τριμμένο τυράκι μας έριχναν και το ζήτημα του Σαββίδη που έκανε λέει τον λαγό, άφριζαν για το πόσο παράνομο ήταν αυτό (το chicken game δεν το άκουσαν ποτέ τους).

Όλη αυτή η κακομαγειρεμένη σούπα έπεσε από τα κεφάλια μας καυτή καυτή μέσα στα βρακιά τους.

Η κατάσταση, παρά τις αγριοφωνάρες τους, όπως ήταν αναμενόμενο άλλαξε και έχει ως εξής:

1) Καλογρίτσας ΚΑΠΟΥΤ
2) Σαββίδης ως πρώτος επιλαχών παίρνει την σκυτάλη (;)
3) Τα 3 μύρια ευρώπουλα της εγγυητικής του Καλογρίτσα βουρ στο ταμείο
4) Ο κόσμος ζητάει πια να μάθει όλη την αλήθεια για τα δάνεια των κομμάτων των ΜΜΕ και λοιπών ημετέρων από όλες τις τράπεζες.

Και ερωτώ, θα μιλήσουν τα ΜΜΕ για την Αγροτική, θα ανοίξουν τα στόματα για το ΤΤ, θα ειπωθεί ποτέ η αλήθεια για το colpo grosso του χρηματιστηρίου όπου σύσσωμοι όλοι οι πολιτικοί καλούσαν τον αδαή κοσμάκη να τζογάρει (στην κυριολεξία) της οικονομίες μιας ζωής;;

Ο κόσμος δεν αναμένει απάντηση από τους θεσμικούς ινστρούχτορες του, γνωριζουν ότι όοοολοι (πολιτικοί και δημοσιγράφοι) έχουν πολλούς σκελετούς στις ντουλάπες τους.

Και κάτι τελευταίο, ακούω όλα τα πολιτικά ρετάλια (Βενιζέλος, Λοβέρδος, Φώφη, Μητσοτάκης) να καταθέτουν συνεχώς προτάσεις για το πώς θα βγούμε από την κρίση……από το 1974 έως το 2009 (35 χρόνια) δεν είδαμε την παραμικρή κίνηση για να μην πέσουμε μέσα στην άβυσσο.

Κάτι πήγε να ψελλίσει ο Καραμνλής Junior και τον ξέσκισαν σαν τα άγρια θηρία, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Μην ασχοληθώ με εκείνες τις μυστήριες και ολέθριες πυρκαγιές που ξέσπασαν μετά την υπογραφή του αγωγού με τον Πούτιν……

Αναδημοσιέυση του RBF 69.

{jcomments on

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here