ΑΣΧΗΜΑ Παιχνίδια με τα διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό.

0
620

Κάποιοι «παράγοντες» του Υπουργείου Υγείαςεξαιρουμένου του Βασίλη Κικίλια– φαίνεται, σύμφωνα με πολύ σοβαρές καταγγελίες που ήρθαν σε γνώση του «documentonews.gr», πως αντιλαμβάνονται την κρίση της πανδημίας ως ευκαιρία και αντί να πράξουν τα δέοντα για την θωράκιση του ΕΣΥ και της κοινωνίας, θωρακίζουν την τσέπη φαρμακευτικών μαζί με τη δική τους.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, προχωρημένες ήταν οι συζητήσεις του υπουργείου Υγείας με αντιπροσωπεία κινέζικων εταιριών (Suzhou Image Medical & Bioeasy Shenzhen) προκειμένου να προμηθευτεί η Ελλάδα τον απαραίτητο εξοπλισμό για την πιο σύγχρονη μέθοδο τεστ, τα οποία θα βοηθήσουν πολύπλευρα τη χώρα για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Παρενθετικά, υπάρχουν δύο ειδών τεστ.

Αυτά που γίνονται με τη μέθοδο PCR στα αντιδραστήρια του ΠΑΣΤΕΡ ή στα ιδιωτικά διαγνωστικά και χρειάζονται αρκετό χρόνο για να βγουν τα αποτελέσματα.

Η μέθοδος έχει ως εξής:  Λαμβάνεται από έναν πολίτη δείγμα για να πολλαπλασιαστεί στα αντιδραστήρια το DNA του, με αποτέλεσμα να πολλαπλασιάζεται και το DNA του ιού στην περίπτωση που ο πολίτης είναι θετικός.

Επιπλέον, η έκτακτη συνθήκη που προκάλεσε η πανδημία οδήγησε τους επιστήμονες στην ανακάλυψη του «rapid test», τα οποία «σπάνε» σε δύο υποκατηγορίες.

Μέσω του σάλιου, μπορεί να γίνει ανίχνευση αντισωμάτων ή αντιγόνων. Στο ενδεχόμενο εντοπισμού αντισωμάτων, τότε σημαίνει ότι ο πολίτης πέρασε τον ιό.

Στην περίπτωση που βρεθούν αντιγόνα, τότε σημαίνει ότι ο πολίτης είναι θετικός στον κορωνοϊό. Το αρνητικό τεστ έχει κριθεί από την επιστημονική κοινότητα ότι είναι 100% επιτυχές, ενώ η αξιοπιστία του τεστ για όσους κρίνονται θετικοί είναι μεταξύ 89 έως 91%.

Πάμε τώρα στις πληροφορίες που δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ισχύουν και κάνουν λόγο για ύποπτα και κερδοσκοπικά παιχνίδια που πολύ πιθανώς κάποιοι επιχειρούν να παίξουν πίσω και από τις πλάτες της πολιτικής ηγεσίας του υπουργού Υγείας.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here