Ασύλληπτες Αποκαλύψεις: H «γαλάζια» γέφυρα με τον ΕΝΑΤΟ νεκρό του «Noor 1»

0
404

Ο πολιτευτής της ΝΔ Χάρης Λαμπρόπουλος κατέθεσε ότι έφερε σε επαφή τον Καζινάκη με τον καταδικασθέντα Κουρούβανη για τη δημιουργία εταιρειών γύρω από το ναρκόπλοιο.

Πλήρης επιβεβαίωση των όσων είχε αποκαλύψει το «Documento» αναφορικά με τον ΕΝΑΤΟ νεκρό που συνδέεται με την υπόθεση «Noor 1» Κωνσταντίνο Καζινάκη αποτελεί η κατάθεση πολιτευτή της ΝΔ στην Οικονομική Αστυνομία το 2017.

Πρόκειται για την κατάθεση του καθηγητή Οικονομικών, πρώην συμβούλου υπουργών της ΝΔ και υποψήφιου βουλευτή με τη ΝΔ το 2009 και το 2015 Χάρη Λαμπρόπουλου. Στην κατάθεσή του περιγράφει τις σχέσεις του Καζινάκη με τρεις βασικούς πρωταγωνιστές της υπόθεσης και σήμερα καταδικασμένους σε πρώτο βαθμό.

Πρόκειται για τους καταδικασμένους σε ισόβια Γιώργο Μπουρδούβαλη και Μάκη Γιαννουσάκη αλλά και τον καταδικασμένο σε οκτώ χρόνια Βασίλη Κουρούβανη.

Σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει, τα τρία πρόσωπα είχαν επαφές σχετικά με μεταξύ τους συνεργασία, ενώ ο Καζινάκης φέρεται να είχε και οικονομική σχέση με τον καταδικασμένο Γιαννουσάκη.

Η κατάθεση του Χ. Λαμπρόπουλου στην Οικονομική Αστυνομία έγινε στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2017. Σε αυτήν περιγράφει τη γνωριμία του με τον Καζινάκη, ενώ επισημαίνει ότι ήταν αυτός που γνώρισε στον Κ. Καζινάκη τον Β. Κουρούβανη.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

Υ.Γ. Νεκρός και ένατος βασικός μάρτυρας του «Noor 1».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here